Usporedili ju s kolegicom

Velika promjene glumice: Nakon završetka svima poznatog projekta, pohvalila se novim imidžem

Ariel Winter (Foto: Profimedia) Ariel Winter (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ariel Winter (Foto: Profimedia) +0 Ariel Winter (Foto: Profimedia) Galerija

Ariel Winter, koju je proslavila serija "Moderna obitelj", nakon završetka snimanja pohvalila se novom bojom kose.

Završilo je snimanje serije “Moderna obitelj“, u kojoj je Ariel Winter utjelovila štrebericu Alex, a glumica je to vidjela kao priliku za novi imidž. Ariel je promijenila frizuru i tako tamniju boju kose obojila u svjetliju nijansu. 

Pogledaj i ovo Ariel Winter (Foto: Instagram) Svojim putem Izjavama o majci šokirala je javnost, a zbog brojnih kritika glumica je postala golišava buntovnica

“Novi nadimak za mene?“ obratila se Ariel svojih više od četiri milijuna fanova koji ju prate na Instagramu. No više njih usredotočilo se na njezin izgled nego što je dalo odgovor na njezino pitanje.

“Predivna si“, “Sirena Ariel“, “Merida kao ona princeza u crtiću“, “Izgledaš jako dobro. Sviđa mi se ta boja“, komentirali su.

Neki su ju nazvali Christina Hendricks Junior i poistovjetili s kolegicom koja se proslavila u seriji “Momci s Madisona“. Dio fanova nije bio sretan s promjenom i komentirali su kako im je bila draža s tamnom kosom. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🍓🍰I’m a strawberry and a shortcake sooooo new nickname?🍓🍰🥰🤓

A post shared by ARIEL WINTER (@arielwinter) on

Inače, Ariel je objavila selfie noseći dolčevitu, što je bila ugodna promjena s obzirom na to da je na većini fotografija na Instagramu u golišavom izdanju. Njezine odjevne kombinacije često izazivaju ružne reakcije javnosti i komentare da bi mogla nositi više tkanine na sebi.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Nicolas Cage (Foto: AFP) Nicolas Cage (Foto: Profimedia) Nicolas Cage (Foto: AFP) Nicolas Cage (Foto: Getty Images) +3 Nicolas Cage i Patricia Arquette (Foto: AFP) Celebrity Nedavno se razveo nakon samo 4 dana braka, a već je viđen s novom djevojkom u bizarnom izlasku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene