Pronašla novu sreću

Preboljela tragičnu smrt bivšeg i sve propale ljubavi pa se udala za čovjeka koji ju je brzinski osvojio i dao joj prsten od milijun kuna

Ariana Grande (Foto: Profimedia) Ariana Grande (Foto: Profimedia) Profimedia 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Ariana Grande (Foto: Profimedia) Ariana Grande NY (Foto: Profimedia) Ariana Grande (Foto: Instagram) Ariana Grande NY (Foto: Profimedia) Ariana Grande NY (Foto: Profimedia) Ariana Grande (Foto: AFP) Ariana Grande (Foto: Instagram) Ariana Grande (Foto: AFP) Ariana Grande, Pete Davidson (Foto: Profimedia) Ariana Grande, Pete Davidson (Foto: Profimedia) +7 Ariana Grande i Pete Davidson (Foto: Profimedia) Galerija

Ariana Grande udala se za Daltona Gomeza s kojim je u vezi malo više od godinu dana.

Pop zvijezda Ariana Grande udala se za svog zaručnika Daltona Gomeza priredivši malo i intimno vjenčanje.

Pogledaj i ovo Ariana Grande (Foto: AFP) blista u ljubavi Pop-senzacija pokazala djelić atmosfere s tajnog vjenčanja održanog u njezinu domu, nitko to nije očekivao!

Američka pjevačica sklopila je brak pred okupljenih manje od dvadesetak uzvanika tijekom ovog vikenda, navodi BBC pozivajući se na američke izvore, a vjenčanje je održano u njezinoj kući u Kaliforniji, navode izvješća.

Govoreći o vjenčanju njezin predstavnik za medije kazao je da je vjenčanje obavljeno u intimnoj atmosferi, s manje od dvadesetak gostiju dodavši da je sve bilo ispunjeno s "puno sreće i ljubavi" te da par i njihove obitelji ne mogu biti sretniji.

Prema internetskim objavama ceremonija vjenčanja obavljena je na imanju obitelji Grande u Montecitu, u južnoj Kaliforniji, gdje žive mnoge slavne osobe, uključujući i vojvodu i vojvotkinju od Sussexa.

Kako prenosi BBC, sretni mladoženja Dalton Gomez odrastao je u južnoj Kaliforniji i radi na tržištu luksuznih nekretnina već pet godina.
Ariana je uoči Božića obznanila na Istagramu da se zaručila za svog dečka pokazujući na lijevoj ruci prsten od bisera i dijamanata čija se vrijednost procjenjuje na milijun kuna.

Objavljeno je da je par prije vjenčanja bio u vezi nešto malo više od godinu dana.

Prije Daltona kratko je hodala s Mikeyjem Fosterom iz benda Social House s kojim je prekinula nakon što su zajedno snimili spot za njezinu pjesmu "Boyfriend" u kojoj glume par.

Ariani je ovo prva ozbiljna veza nakon prekida zaruka s komičarom Peteom Davidsonom 2018. godine. Par je hodao samo pola godine, a zaručili su se nakon mjesec dana veze.

Njezina najduža veza dosad bila je s pjevačem Macom Millerom, s kojim je hodala od 2016. godine do svibnja 2018., a prekinuli su samo četiri mjeseca prije nego je on pronađen mrtav u svom domu u Kaliforniji nakon što se predozirao. Ariana se od njega oprostila emotivnom objavom na svojem Instagramu.

(Hina)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene