Ma kakva majica!

Zaruke nakon mjesec dana: Slavna pjevačica ljubaka se s dečkom po New Yorku odjevena samo u grudnjak

Ariana Grande (Foto: Profimedia) Ariana Grande (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ariana Grande NY (Foto: Profimedia) Ariana Grande NY (Foto: Profimedia) +0 Ariana Grande (Foto: Profimedia) Galerija

Pjevačica Ariana Grande New Yorkom je prošetala s novopečenim zaručnikom samo u grudnjaku

Ariana Grande i njezin novopečeni zaručnik posljednjih su dana vruća roba u medijima.

Pogledaj i ovo Pete Davidson (Foto: Profimedia) Od jedne do druge Tjedan dana od prekida s novom miljenicom Hollywooda viđen je kako izlazi iz stana 18-godišnjeg modela

24-godišnja pjevačica Ariana Grande, unatoč zavidnim vokalnim mogućnostima, u posljednje vrijeme pozornost publike plijeni isključivo svojim ljubavnim životom.

 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Prije nekoliko tjedana pjevačica se zaručila s relativno nepoznatim komičarem Peteom Davidsonom, i to nakon samo mjesec dana veze, a otad se doslovno ne odvajaju jedno od drugoga. Golupčići su tako jučer viđeni tijekom šopinga u New Yorku, a pozornost su plijenili i odjevnim kombinacijama.

Komičar je lice skivao ispod plave maske te tamnih sunčanih naočala, dok je mlada i talentirana ljepotica pozornost privlačila u potrganim trapericama, ali i bralette grudnjaku crne boje u kojem je izašla.

Ariana Grande NY (Foto: Profimedia) Ariana Grande NY (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Iako bi se rijetko koja žena odvažila na tako nešto, kada si zvijezda A-liste, ništa nije problem za malo medijske pažnje, a već godinama svjedočimo vrlo golišavim dnevnim kombinacijama slavnih dama u kojima se one ponosno šetaju po ulicama svjetskih metropola u koje ih vode poslovne i privatne obveze.

Ariana Grande NY (Foto: Profimedia) Ariana Grande NY (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Ariana se tom prilikom još jednom pohvalila utegnutim tijelom, kosu je podigla u visoki konjski rep koji je postao njezin zaštitni znak, a novopečeni i ludo zaljubljeni par bez problema je izmjenjivao nježnosti kao da ih baš nitko ne gleda.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene