blista u ljubavi

Pop-senzacija pokazala djelić atmosfere s tajnog vjenčanja održanog u njezinu domu, nitko to nije očekivao!

Ariana Grande (Foto: AFP) Ariana Grande (Foto: AFP) Afp 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ariana Grande (Foto: AFP) Ariana Grande (Foto: AFP) Ariana Grande (Foto: Instagram) Ariana Grande (Foto: AFP) +0 Ariana Grande (Foto: Instagram) Galerija

Ariana Grande se prije nekoliko dana udala za zaručnika Daltona Gomeza, a obožavateljima je pokazala djelić atmosfere s ceremonije.

Pop-zvijezda Ariana Grande prije nekoliko se dana udala za zaručnika Daltona Gomeza na intimnom vjenčanju nakon nešto više od godinu dana veze. Slavna pjevačica sada je na Instagramu objavila nekoliko fotografija s vjenčanja, a svi se slažu da je izgledala besprijekorno.

Pogledaj i ovo Pete Davidson (Foto: Profimedia) kako mu uspijeva? Na njegov šarm pale su mnoge poznate dame, a sad ljubi ljepoticu koja je u kratkom roku zaludjela svijet

"Jako te volim. Milijun puta", napisala je Ariana u jednoj objavi na Instagramu. "15. 5. 2021.", napisala je u drugoj, na kojoj je pokazala kako su ona i suprug izgledali na svoj veliki dan. U komentarima su joj se javile i brojne zvijezde, a sreću u braku poželjele su joj između ostalih manekenka Bella Hadid i glumica Millie Bobby Brown.

Grande se udala na ceremoniji koja se održala u njezinoj kući u Kaliforniji, a na vjenčanju je bilo manje od 20 uzvanika. Govoreći o vjenčanju, njezin predstavnik za medije kazao je da je vjenčanje obavljeno u intimnoj atmosferi, s manje od dvadesetak gostiju. Dodao je da je sve bilo ispunjeno s "puno sreće i ljubavi" te da par i njihove obitelji ne mogu biti sretniji.

Ariana je uoči Božića obznanila na Instagramu da se zaručila za svog dečka pokazujući na lijevoj ruci prsten od bisera i dijamanata čija se vrijednost procjenjuje na milijun kuna. Prije Daltona kratko je hodala s Mikeyjem Fosterom iz benda Social House, s kojim je prekinula nakon što su zajedno snimili spot za njezinu pjesmu "Boyfriend" u kojoj glume par.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)

Ariani je ovo prva ozbiljna veza nakon prekida zaruka s komičarom Peteom Davidsonom 2018. godine. Par je hodao samo pola godine, a zaručili su se nakon mjesec dana veze. Njezina najduža veza dosad bila je s pjevačem Macom Millerom, s kojim je hodala od 2016. godine do svibnja 2018., a prekinuli su samo četiri mjeseca prije nego što je on pronađen mrtav u svom domu u Kaliforniji nakon što se predozirao.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Jessica Ledon, David Guetta (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) +9 David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Celebrity Preporodio se otkako ljubi 25 godina mlađu ljepoticu koja mu je navodno uništila brak, a ne zna se tko je zgodniji - on ili ona!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Grupa Hurricane - 4 Nekad i sad Pogledajte kako su zgodne cure iz ''Hurricanea'' izgledale dok još nisu skupa žarile i palile, jedna od njih ne taji estetske zahvate

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene