Pjevačica Ariana Grande narugala se svojoj voštanoj figuri u slavnom muzeju Madame Tussauds u Londonu.

Galerija


Slavni londonski muzej voštanih figura Madame Tussauds javnosti je predstavio svoj najnoviji dodatak - voštani kip pjevačice Ariane Grande, omiljene "mačkice" mlađih generacija.

Vezani članci Ariana Grande Nakon tragične smrti bivšeg i jednih propalih zaruka opet je rekla "da", tu je i prsten od milijun kuna Slika nije dostupna Od nje nema spasa - dolazi u svim mogućim oblicima i nigdje niste sigurni

Madame Tussauds već se mnogo puta našao na udaru kritike zbog predstavljanja navodno iznimno realnih replika slavnih osoba - koje su zapravo pravi vizualni debakli. 

Upravo takav slučaj dogodio se i s figurom Ariane Grande, koja je toliko razočarana svojim prikazom da je na društvenim mrežama odlučila raspaliti po muzeju i jasno im poručiti što misli o tome kako su joj napravili lice. 

Ariana je jasno dala do znanja kako misli da je njezina figura sramotna i ponižavajuća, a ispod objavljene fotografije svoje voštane figure napisala je Madame Tussauds kako "želi razgovarati." 

S Arianom su se složili i njezini fanovi, koji su popljuvali muzej rekavši kako njihov izložak ne izgleda niti približno kao pop princeza. Najžešći kritičari poručili su kako bi cijelu lutku trebali rastopiti jer je užasna, a drugi pak komentirali kako  nisu ni sigurni da se radi o Ariani Grande. 

Iako je voštani kip imao problema s vjernom reprezentacijom Arianonig lica, svakako mu se mora priznati da je bio odjeven baš kao i slavna pjevačica poznata po svojoj sitnoj građi i ogromnom čvrsto zategnutom konjskom repu. 

Srećom po mnoge, ovaj kip će biti izložen samo 5 tjedana, pa ga ni Ariana ni njezini obožavatelji neće trebati dugo gledati. 

Izabel Kovačić još jednom pokazala lice bez šminke, no komentar Darija Srne ukrao svu pažnju