25-godišnja pjevačica Ariana Grande na Instagramu se pohvalila novom tetovažom koja je trebala značiti sedam krugova, a zapravo znači – roštilj.

Galerija


Slavna pjevačica pošteno je nasmijala obožavatelje.

Vezani članci Dino Rađa (Foto: Instagram) Tetovažu koju većina muškaraca ne bi stavila Dino je napravio prije godinu dana, a bilo je i suza Salma Hayek (Foto: Instagram) Salma Hayek provocira iz Hrvatske: Pokazala tetovažu na grudima, no nitko nije gledao u nju

25-godišnja pjevačica Ariana Grande na Instagramu se pohvalila novom tetovažom, no umjesto oduševljenja izazvala je opće ruganje.

Naime, Ariana je na dlan tetovirala riječ na japanskom koja je trebala značiti 'sedam krugova', a zapravo znači 'roštilj'.

Kada su počeli ismijavajući komentari, pjevačica je brže bolje obrisala fotografiju, no prekasno, jer ona se već proširila internetom.

Radi se o riječi "shichirin", a kada je shvatila da ju obožavatelji ismijavaju, Ariana im je prije brisanja fotografije kratko odgovorila: "Veliki sam obožavatelj malih roštilja. Izostavila sam znak koji je trebao ići između, jer me jako boljelo, ne bih izdržala, ali i dalje izgleda lijepo."

Bilo je i onih obožavatelja koji su odlučili obraniti svoju miljenicu tvrdeći kako nije glupa, već je to upravo ono što je htjela tetovirati te kako ona tečno govori japanski.

"Tako je to kad koristiš Googleov prevoditelj prije nego što se odeš tetovirati", poručili su joj obožavatelji koji su se očito dobro zabavili na njezin račun.

Samo ne znamo koliko je Ariani smiješno tako nešto imati tetovirano na dlanu.