Kakav gaf!

Ups! Slavna pjevačica tetovirala totalnu glupost: "Tako je to kad koristiš Google Translate prije tetoviranja"

Ariana Grande (Foto: Instagram) Ariana Grande (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ariana Grande (Foto: Instagram) Ariana Grande (Foto: Instagram) Ariana Grande (Foto: Instagram) Ariana Grande (Foto: Profimedia) +0 Ariana Grande (Foto: Profimedia) Galerija

25-godišnja pjevačica Ariana Grande na Instagramu se pohvalila novom tetovažom koja je trebala značiti sedam krugova, a zapravo znači – roštilj.

Slavna pjevačica pošteno je nasmijala obožavatelje.

Pogledaj i ovo Halle Berry (Foto: Profimedia) Pozirala u toplesu! Nitko ne može vjerovati da ovako izgleda s 54 godine, a pokazala je i tetovažu na guzi za koju su rijetki znali

25-godišnja pjevačica Ariana Grande na Instagramu se pohvalila novom tetovažom, no umjesto oduševljenja izazvala je opće ruganje.

Naime, Ariana je na dlan tetovirala riječ na japanskom koja je trebala značiti 'sedam krugova', a zapravo znači 'roštilj'.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Kada su počeli ismijavajući komentari, pjevačica je brže bolje obrisala fotografiju, no prekasno, jer ona se već proširila internetom.

Radi se o riječi "shichirin", a kada je shvatila da ju obožavatelji ismijavaju, Ariana im je prije brisanja fotografije kratko odgovorila: "Veliki sam obožavatelj malih roštilja. Izostavila sam znak koji je trebao ići između, jer me jako boljelo, ne bih izdržala, ali i dalje izgleda lijepo."

Bilo je i onih obožavatelja koji su odlučili obraniti svoju miljenicu tvrdeći kako nije glupa, već je to upravo ono što je htjela tetovirati te kako ona tečno govori japanski.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

"Tako je to kad koristiš Googleov prevoditelj prije nego što se odeš tetovirati", poručili su joj obožavatelji koji su se očito dobro zabavili na njezin račun.

Samo ne znamo koliko je Ariani smiješno tako nešto imati tetovirano na dlanu. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene