Ariana Grande, Justin Bieber, Katy Perry i Coldplay samo su neki od velikih glazbenih zvijezda koje su potvrdile svoj nastup na humanitarnom koncertu u Manchesteru.


Podsjetimo, za vrijeme Arianinog koncerta u Manchesteru, izveden je teroristički napad u kojem je poginulo 22 mladih ljudi, a još pedesetak ljudi je ozlijeđeno, od kojih 17 kritično.

Vezani članci Kiss Legendarna grupa Kiss stiže u Zagreb prvi put nakon gotovo 50 godina karijere Ariana Grande Preboljela tragičnu smrt bivšeg i sve propale ljubavi pa se udala za čovjeka koji ju je brzinski osvojio i dao joj prsten od milijun kuna

Ariana je potvrdila ponovni dolazak u taj engleski grad i to već ove nedjelje, 4. lipnja. Na humanitarnom koncertu, osim Ariane Grande, nastupit će i Katy Perry, Miley Cyrus, Coldplay i Justin Bieber.

Humanitarni koncert pod nazivom "One Love Manchester" održat će se u prostoru s kapacitetom za 50 tisuća ljudi, pa se nadaju prikupiti bar dva milijuna funti, koje će biti namijenjene žrtvama i obiteljima žrtava stravičnog napada.

Iako je Grande nakon tragedije otkazala svoju aktualnu turneju, pod nazivom "Dangerous Woman", a u sklopu koje je trebala održati još dva nastupa u O2 Areni u Londonu, pjevačica se ipak odlučila vratiti u Manchester i nastupiti zajedno s kolegama.