Princ Harry i Meghan Markle prošli su mjesec sa sinom Archiejem otputovali u Kanadu te Božić neće provesti u društvu kraljice i ostatka kraljevske obitelji.

Galerija


Meghan Markle i princ Harry već su propustili tradicionalni predbožićni ručak u Buckinghamskoj palači kod kraljice, a neće biti ni na okupljanju u Sandringhamu na sam Božić.

Vezani članci Meghan Markle Nakon optužbi da je Meghan maltretirala osoblje, oglasila se i Buckinghamska palača: "Vrlo smo zabrinuti" Princ Harry i Meghan Markle Procurile nikad ozbiljnije optužbe protiv Meghan Markle, sve se događalo prije nego što je odstupila s kraljevskih dužnosti?

Sve je to zbog njihove pauze od šest tjedana koju su si odlučili uzeti, no neki od članova kraljevske obitelji smatraju da bi bilo u redu da se predomisle, pogotovo jer je princ Filip trenutačno u bolnici.

Vojvoda i vojvotkinja prošli su mjesec otputovali u Kanadu, gdje žele uživati u privatnosti, ali bez obzira na sve objavljena je i službena božićna čestitka te slavne obitelji, čija je glavna zvijezda njihov osmomjesečni sin Archie.

No mnogim članovima obitelji nije baš previše drago što će malenog Archieja za blagdane vidjeti samo na božićnoj čestitci.

''Mnogi ih zbog toga smatraju nepažljivima i sebičnima, pogotovo s obzirom na godine princa Filipa i kraljice Elizabete'', govori izvor.

A hoće li se Meghan i Harry predomisliti u zadnji tren, tek nam ostaje vidjeti. 

Šuput iznenada ošišala Martinu Tomčić prije finala showa, njezina reakcija šokirala je i samu Maju!