Archie Harrison Mountbatten-Windsor bit će proglašen princom kada njegov djed, princ Charles postane kraljem Velike Britanije.

Galerija


Iako su isprva kružile glusine, kako najmlađi član britanske kraljevske obitelji Archie Harrison Mountbatten-Windsor neće dobiti titulu princa, čini se kako je to ipak moguće. Naime, prema pisanju Daily Maila, Archie će postati princ čim njegov djed, princ Charles postane novi britanski kralj.

Vezani članci Meghan Markle i princ Harry - 2 Otkrivena istina o odluci Meghan i princa Harryja, svi su krivili nju, ali istina je zapravo drugačija? Meghan Markle, princ Harry Kao da joj je netko zabio nož u leđa: Kraljica je iz medija saznala da se Harry i Meghan povlače

Prema kraljevskom dekretu od prije 100 godina kojeg je dao izraditi djed kraljice Elizabete, poznat kao George V, Archie će automatski dobiti visoku kraljevsku titulu, kao i svi unuci novog kralja.

Izvor iz kraljevske palače potvrdio je za Evening Standard kako su se Harry i Meghan složili s time.

"Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa odlučili su kako trenutno neće sinu dodijeliti visoku titulu, no prihvatit će sve odredbe dekrete Georgea V", izjavio je izvor.

Na prijevremeno dodijeljivanje titule princa može jedino utjecati kraljica Elizabete s novim proglasom, kao što je to učinila u slučaju djece princa Williama i vojvotkinje Kate Middleton.

"Iako vlada velika znatiželja oko titule koju su njihova visočanstva, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa mogli dodijeliti svom sinu, odlučili su kako to u ovom trenutku neće učiniti. Zato će biti znan kao Archie Harrison Mountbatten-Windsor", stoji u priopćenju Buckinghamske palače.

Meghan i Harry prvi su se put sa sinom u javnosti pojavili u dvorcu Windsor, gdje su ga pokazali okupljenim novinarima kojima su nekoliko minuta odgovorali i na pitanja.

Nije novost da voli pozirati u razgolićenim izdanjima, ali ovaj put skinula je baš sve sa sebe