Zna što radi

Atraktivna plavuša pokazala obline sa svih strana, pod tušem je priredila show zbog kojeg su svi gledali samo u nju!

Arabella Chi Arabella Chi Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Arabella Chi - 4 Arabella Chi - 3 Arabella Chi - 1 Arabella Chi - 2 +0 Arabella Chi Galerija

Arabella Chi snimljena je tijekom odmora na Formenteri u Španjolskoj, a svoje je čari pokazala u minijaturnom bikiniju.

Britanska reality zvijezda Arabella Chi priredila je pravi show dok se hladila pod tušem na španjolskom otoku Formentera, a dežurni paprazzi pobrinuli su se ovjekovječiti vruće prizore.

Pogledaj i ovo showbuzz Atraktivna plavuša Reality zvijezda priredila show kraj bazena, a za sve je kriv bijeli bikini s tangama koji je istaknuo njezine obline

31-godišnja Arabella u plavom bikiniju je pokazala besprijekornu liniju, a izvijajući se u seksi pozama natjerala je slučajne prolaznike da zure u nju pa im servirala i utegnutu pozadinu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arabella Chi (@arabellachi)

Na profilu na Instagramu prati je gotovo 700 tisuća obožavatelja s kojima dijeli svoje seksepilne fotografije, a ta se brojka povećava iz dana u dan.

Atraktivnu plavušu javnost je imala priliku gledati u popularnom reality showu "Love Island" 2019. godine, gdje je većinu vremena provela u kupaćim kostimima.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Mladen Grdović - 6 In Magazin: Mladen Grdović - 7 In Magazin: Mladen Grdović - 8 In Magazin: Mladen Grdović - 5 +21 In Magazin: Mladen Grdović - 4 inMagazin Grdović prvi put poslije pada u Sloveniji govori o problemu s alkoholom, evo što je poručio onima koji ga ocrnjuju!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Tori Speeling Tori Speeling Tori Speeling Tori Speeling i Brian Austin Green +6 Tori Spelling (Foto: Profimedia) Nekad i sad Bujno poprsje istaknula je u rijetkom izlasku, umoran izraz lica posljedica je glasina o njezinu privatnom životu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene