Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Slavni otac ne želi gledati scene koje je snimala njegova pokćerka.


Antonio Banderas rekao je da nije gledao Dakotu Johnson u filmu 'Pedeset nijansi sive' niti ne planira. Slavni glumac i majka lijepe Dakote, Melanie Griffith, rastali su se prošle godine, no Dakotu su odgajali zajedno.

Glumac je priznao da ne planira gledati dijete koje je odgajao kako se seksa na filmu.

'Ne, ne, ne. Mijenjao sam joj pelene kada je imala 4 godine i bilo bi mi jako čudno gledati taj film.Ako nekada bude na televiziji jednostavno ću ugasiti tv', rekao je Banderas.

Usprkos njegovom stavu, Antonio podržava njezinu karijeru.

VIDEO Neugodan trenutak koji su svi vidjeli – svađa na crvenom tepihu!

'Nisam gledao film, ali na dan nakon premijere bio sam u Los Angelesu na nekom partyju i ne želim sada govoriti imena, ali neki važni ljudi iz filmske industrije došli do mene i rekli da mi je pokćerka prekrasna. Bio sam jako ponosan zbog toga jer znam da je to ono što ona želi', rekao je Antonio, piše Gossip Cop.

Majka mlade glumice Melanie Griffith također je jasno dala do znanja da ne planira pogledati film.

'Knjigu sam čitala prije nego što sam znala da će Dakota glumiti u njemu i veoma mi se svidjela', rekla je Melanie, piše Daily Mail.

'Ipak, nikada neću pogledati film. Mislim da ni njezin otac Don također neće, bilo bi to jednostavno previše čudno. Mislim da bi i ona umrla od sramote da mi dođemo pogledati film', objasnila je.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook