Seksi u 50-ima

FOTO Godine mu dobro stoje: Slavni zavodnik i dalje mami uzdahe

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iako se bliži 60-oj, španjolski glumac i dalje izgleda više nego dobro.

Melanie Griffith objavila je na svom Twitter profilu fotografiju na kojoj njezin suprug Antonio Banderas uživa u suncem okupanim Bahamima.

Pogledaj i ovo Melanie Griffith i Stella Banderas (Foto: Getty Images) Malo čudno ali lijepo Udavala se čak četiri puta i sa svim bivšima si je super, nova objava na Instagramu to bome i dokazuje

Kćeri slavnih glumaca iz Hollywooda odmaraju u Dubrovniku!

Nismo mogli ne primijetiti da je 53-godišnji glumac i dalje zgodan. Čini se da se s nama slaže i njegova supruga koja se svojim zgodnim muškarcem pohvalila i na društvenoj mreži.

Banderas je priznao kako se u Melanie zaljubio nekoliko puta tijekom njihovog 18-godišnjeg braka, a čini se kako i dalje znaju održavati ljubavnu vatru.

'Ne mogu ni izbrojati kliko puta sam se zaljubio u nju, ali bilo ih je puno. Postoje dani kada se u nju zaljubim toliko puta samo zbog stvari koje je napravila. Na primjer, uvijek se dobro zabavljamo dok se fotografiramo', otkrio je Banderas u jednom intervjuu.

Iako su im mnogi predviđali krah braka nakon samo 6 mjeseci, slavni par i dalje je nerazdvojan. 'Veza s njim naučila me što znači strast za životom', rekla je Griffith.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene