Razvod iz snova

Mora plaćati 65 tisuća dolara alimentacije - mjesečno

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni bračni par proveo je u braku skoro 20 godina, a dobili su tijekom njega i kćer Stellu. Detalji razvoda su frapantni.

Antonio Banderas i Melanie Griffith rastali su se nakon 20 godina braka. Pravni proces trajao je više od godinu dana, a sada je sve gotovo. I službeno su rastavljeni. Treba im odati priznanje, jer su tijekom cijelog procesa ostali civilizirani.

Pogledaj i ovo Melanie Griffith i Stella Banderas (Foto: Getty Images) Malo čudno ali lijepo Udavala se čak četiri puta i sa svim bivšima si je super, nova objava na Instagramu to bome i dokazuje

Nikada ne želi vidjeti seksi scene: 'Bilo bi to jako čudno'

Za svađanje nije ni bilo razloga, pogotovo iz perspektive Melanie Griffith. Naime, dobila je alimentaciju od 65 tisuća dolara. Da, dobro vidite. Antonio Banderas će svaki mjesec bivšoj ženi isplaćivati 65 tisuća dolara. Times se dokopao pravnih dokumenata, koje pokazuju koliki je Banderas gospodin ispao. Iako je njihova kćerka Stella već navršila 19 godina, Banderas je odlučio plaćati joj sve troškove života i školovanja.

FOTO Jedna je majka, druga je kći - Koja je koja?!

Osim toga, sukladno ugovoru koji su sklopili 2004. godine, podijelili su Melanie i Antonio sve što su otad do danas zaradili u braku. Oko materijalne imovine lako su se dogovorili - Melanie je zadržala svoj nakit, odjeću i pokućstvo, dok je Antonio dobio svoje motocikle i elektroničke uređanje. Da se ne bi posvađali, podijelili su Picassove slike, a svaki je uzeo svog Porschea. Antonio će 780 tisuća dolara plaćati glumici sve dok se, i ako se uopće - preuda. Sjajno. Za Melanie.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene