zaljubljeni do ušiju

Antonija Šola raznježila sve romantičnom fotkom s dečkom i otkrila gdje uživaju: "Definitivno najljepši par"

Antonija Šola (Foto: PR) Antonija Šola (Foto: PR) PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Antonija Šola (Foto: PR) Galerija

Antonija Šola i Mario Regelja su u srpnju ove godine potvrdili da su u vezi, a ne skrivaju koliko su zaljubljeni.

Pjevačica Antonija Šola na Instagramu je objavila romantičnu fotografiju sa svojim dečkom Marijom Regeljom, a otkrila je i gdje su uživali. Zajedno su posjetili Beograd, a zalazak sunca iza njih i nježni zagrljaji oduševili su brojne njezine pratitelje.

Pogledaj i ovo Minea A mislila je da se zeznula Slatka krađa našoj je pjevačici ispunila davni san, a evo zašto joj je Minea rekla da je pravi zlatni paket!

"Definitivno najljepši par", "Predivni ste", "Prelijepi", "Divni", samo su neki od komplimenata koje su dobili.

Par je početkom srpnja ove godine potvrdio da su u vezi, a pjevačica i frontmen benda Ljubavnici ne skrivaju koliko su zaljubljeni.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aɴᴛᴏɴɪᴊᴀ Šᴏʟᴀ (@antonija_sola)

Inače, Mario je početkom srpnja ekskluzivno za IN magazin progovorio o nagađanjima da ljubi Antoniju.

"Antonija i ja smo zajedno i baš nam je lijepo, provodimo puno vremena zajedno, pišemo pjesme, i baš nam je lijepo i uživamo'', ispričao je. Dvoje glazbenika veže dugogodišnje prijateljstvo, koje je preraslo u ljubav.

''Nekako je tijekom tih godina poznanstva, suradnji koje smo imali i pjesama koje smo pisali došlo do ovoga'', rekao je Mario. Nije krio ni čime ga je lijepa glazbenica osvojila. ''Svime. Pronašli smo se, baš smo jako slični, imamo puno toga zajedničkog, puno tema za razgovor, za rad, da uključimo jedno drugo'', istaknuo je.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Paris Hilton (Foto: Profimedia) Paris Hilton (Foto: Profimedia) +0 Paris Hilton (Foto: Profimedia) Celebrity Raskošno vjenčanje koje su svi čekali: Udala se bogata nasljednica, procurile su i prve fotografije s luksuzne svadbe!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum i Tom Kaullitz (Foto: Instagram) Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) +5 Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Celebrity Uskočila je u minijaturnu haljinicu koja je jedva prekrivala strateška mjesta, no to je nije spriječilo da se zanosno izvija!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene