Antonija Šola podijelila je romantičnu objavu na Instagramu koju je posvetila svom dečku Mariju Regelji.

Galerija


Antonija Šola ne skriva koliko je zaljubljena u Marija Regelju nakon što je on početkom srpnja potvrdio da su u vezi. 

"Da, žena u meni... Treba muškarca u tebi", napisala je glazbenica uz objavu. Antonija je prvo pozirala sama na drvenom molu u Brelima, a onda i s pjevačem benda Ljubavnici te su se na fotografiji poljubili. 

Nikad ljepša Antonija Šola pozirala u haljini zanimljiva izreza, zbog njezina mladolikog izgleda teško je povjerovati da ima 42 godine

Podijelila je i sliku Marija samog kako podiže ruke prema nebu. Pjevač je objavu komentirao emotikonom srca, a pratitelji su Šoli napisali da su ona i Regelja divan par. 

"Predivno", "Golupčići", "Najljepši i najzgodniji par", "Samo uživajte, samo ljubav", "Wow", "Preslatki", komentirali su. 

Inače, Mario je početkom srpnja ekskluzivno za IN magazin progovorio o nagađanjima da ljubi Antoniju. 

"Antonija i ja smo zajedno i baš nam je lijepo, provodimo puno vremena zajedno, pišem pjesme, i baš nam je lijepo i uživamo'', ispričao je. 

Dvoje glazbenika veže dugogodišnje prijateljstvo koje je preraslo u ljubav.

''Nekako je tijekom tih godina poznanstva, suradnji koje smo imali i pjesama koje smo pisali došlo do ovoga'', rekao je Mario. Nije krio ni čime ga je lijepa glazbenica osvojila.

''Svime. Pronašli smo se, baš smo jako slični, imamo puno toga zajedničkog, puno tema za razgovor, za rad, da uključimo jedno drugo'', istaknuo je. 

I tri godine kasnije fotografije Oliverova veličanstvenog ispraćaja tjeraju suze na oči, ne čudi što su tada obišle svijet

Šokirala je sve objavom da se razvodi nakon sedam godina braka, a odlučeno je i da suprugu isplaćuje pozamašnu svotu