više od prijatelja?

Antonija Šola pokazala s kim uživa uz more, nakon poljupca joj svi čestitali: "Predivan ste par"

Antonija Šola (Foto: PR) Antonija Šola (Foto: PR) PR 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Šola (Foto: PR) Antonija Šola (Foto: Goran Perešin ) Antonija Šola (FOTO: PR) +0 Antonija Šola (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) Galerija

Antonija Šola i Mario Regelja objavili su zajedničku pjesmu, a zbog fotografija s Instagrama svi su uvjereni da su privatno nešto više od prijatelja.

Glazbenica Antonija Šola ovoga je vikenda uživala u ugodnom društvu, a na svom je Instagramu pohvalila Marija Regelju iz grupe Ljubavnici. "Čestitke povodom izlaska novog singla "Lijepa ženo Dalmatinko" koju potpisujemo zajednički za Ljubavnike i hvala vam što je toliko volite da je već prvi dan u trendingu", napisala je Šola pozirajući uz kolegu za kojeg su se mnogi zapitali ima li nešto više između njih.

Pogledaj i ovo Minea A mislila je da se zeznula Slatka krađa našoj je pjevačici ispunila davni san, a evo zašto joj je Minea rekla da je pravi zlatni paket!

Naime, Antonija i Mario su se držali za ruke, a na jednoj fotografiji ga je glazbenica poljubila u obraz. "Hej, lijepa ženo! Uz ovakvu podršku sve je lako", napisao je on na svom profilu. Dvojac već dugo vremena zajedno radi na pjesmama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aɴᴛᴏɴɪᴊᴀ Šᴏʟᴀ (@antonija_sola)

"Mislim da bi ste se trebali oženiti, vidim dobro si pašete", "Predivni ste", "Tako ste ljepi i slatki i baš ste jedan predivan par! Sretno ljudi dragi i volite se", "Najljepši i njaslađi par na estradi", "Znala sam, sretno vam", samo su neki od komentara ispod njihovih fotografija.

Šola je inače zadržala mlađahni izgled s početka glazbene i glumačke karijere. Još dan ranije dok je pozirala uz bazen jednog hotela u Trogiru svi su joj poručili da izgleda poput djevojčice.

Antonija Šola je kantautorica i autorica brojnih pjesama, a surađivala je s mnogim kolegama s regionalne glazbene scene. Publika ju pamti i kao glumicu, no pronašla se najviše u glazbi. Nekoliko je puta nastupila na Dori, na kojoj se 2003. godine pojavila prvi put s pjesmom "Dođi najbrže". Kao autorica pjesama surađivala je s Tošom Proeskim, Majom Šuput, Zdravkom Čolićem, Oliverom Dragojevićem, Ivanom Zakom, Tonijem Cetinskim, Ninom Badrić, Željkom Bebekom, Lepom Brenom i brojnim drugima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene