Poznata košarkašica Antonija Sandrić, djevojački Mišura, i njezin suprug Marko Sandrić očekuju prinovu u obitelji.

Galerija


Veliko veselje u slavnoj hrvatskoj košarkaškoj obitelji. Predivan bračni par, Marko Sandrić i Antonija Sandrić, djevojački Mišura, očekuju svoje prvo dijete. Sretnu vijest Antonija je sa svojim bližnjima kao i obožavateljima podijelima na Instagramu. 

Vezani članci Trudnički trbuh, ilustracija Iskustva žena koje su rodile kod kuće: Kako u Hrvatskoj danas izgleda porod u vlastitom domu i tko je kriv što našim primaljama - nije dopušten dolazak Gianluca Vacchi (Foto: Instagram) Sjećate se njega? Najzgodniji "djedica" milijunaš čeka dijete s 27 godina mlađom djevojkom

Na fotki kojom je najavila veliku vijest pozira sa suprugom, držeći u ruci sliku s ultrazvuka. 

"Ove godine potpisala sam najvažniji ugovor u svojoj karijeri. Hvala ti, dragi Bože, što si mi dao šansu da osjetim kako je to biti majka", napisala je košarkašica i u hashtagu otkrila da je u 12. tjednu trudnoće.

Prema tome, dijete bi trebalo doći na svijet početkom sljedeće godine. Podsjetimo, najljepša hrvatska košarkašica cijeli život poznaje Marka, zaručili su se 2013., a svoju su vezu okrunili brakom 2015. u katedrali svetog Jakova u Šibeniku. 
 
Sportašica je postala poznata javnosti zbog svoje ljepote, a čitatelji američkog portala Bleacherreport 2012. proglasili su je najljepšom sportašicom Olimpijskih igara u Londonu.