Poznata košarkašica Antonija Sandrić, djevojački Mišura, i njezin suprug Marko Sandrić očekuju prinovu u obitelji.

Galerija


Veliko veselje u slavnoj hrvatskoj košarkaškoj obitelji. Predivan bračni par, Marko Sandrić i Antonija Sandrić, djevojački Mišura, očekuju svoje prvo dijete. Sretnu vijest Antonija je sa svojim bližnjima kao i obožavateljima podijelima na Instagramu. 

Vezani članci Hrvoje Rupčić i Ivana Kujundžić Rupčić (Foto: Instagram) Hrvoje Rupčić s drugom suprugom čeka dijete: "Ovo mi je sigurno jedna od najplodnijih godina" Chloe Sevigny Holivudsku glumicu nekad su povezivali s 23 godine mlađim, a sada čeka prvo dijete s markantnim Sinišom iz Zagreba

Na fotki kojom je najavila veliku vijest pozira sa suprugom, držeći u ruci sliku s ultrazvuka. 

"Ove godine potpisala sam najvažniji ugovor u svojoj karijeri. Hvala ti, dragi Bože, što si mi dao šansu da osjetim kako je to biti majka", napisala je košarkašica i u hashtagu otkrila da je u 12. tjednu trudnoće.

Prema tome, dijete bi trebalo doći na svijet početkom sljedeće godine. Podsjetimo, najljepša hrvatska košarkašica cijeli život poznaje Marka, zaručili su se 2013., a svoju su vezu okrunili brakom 2015. u katedrali svetog Jakova u Šibeniku. 
 
Sportašica je postala poznata javnosti zbog svoje ljepote, a čitatelji američkog portala Bleacherreport 2012. proglasili su je najljepšom sportašicom Olimpijskih igara u Londonu.