Antonija Mišura Sandrić je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira sa svojom kćeri, a tako je objavila da je postala teta.

Galerija Antonija Mišura Antonija Mišura Antonija Mišura Sandrić - 1 +6 Antonija Mišura Sandrić - 2

Naša najljepša košarkašica, Antonija Mišura Sandrić, na Instagramu se pohvalila sretnim vijestima. "Ovakva sreća je neprocjenjiva, u našoj obitelji danas je sreća velika, postali smo bogatiji za još jednu curicu, a ja sam po četvrti put postala teta", napisala je košarkašica te je dobila čestitke brojih svojih pratitelja.

Antonija Mišura Sandrić tako je obavijestila sve da je njezina sestra Meri rodila djevojčicu, a na fotografiji je košarkašica pozirala sa svojom miljenicom Tarom.

Kćer Taru je Antonija dobila u veljači prošle godine, a za In Magazin je ispričala kako se u majčinstvu odlično snalazi. Istaknula je da su ona i suprug opušteni te zaista uživaju koliko mogu.

Inače, košarkašica se u kolovozu 2015. udala za Marka Sandrića nakon 10 godina veze u katedrali sv. Jakova u Šibeniku. Trudnoću je objavila u srpnju 2019. na Instagramu, a ranije je za časopis Gloriju izjavila kako s mužem želi imati dvoje djece.

I nakon 20 godina braka savršen je kavalir prema supruzi koju je često branio od žestokih napada zbog njezine bujnije figure Pierce Brosnan i Keely Shaye Pierce Brosnan Pierce Brosnan +14 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith

Bez grudnjaka ispod bijele prozirne majice krenula na sastanak, još jednom dokazala da se ne zamara što će drugi reći Chrissy Teigen Chrissy Teigen - 1 Chrissy Teigen - 2 +19 Chrissy Teigen - 3

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju