Antonija Mišura Sandrić je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira sa svojom kćeri, a tako je objavila da je postala teta.

Galerija


Naša najljepša košarkašica, Antonija Mišura Sandrić, na Instagramu se pohvalila sretnim vijestima. "Ovakva sreća je neprocjenjiva, u našoj obitelji danas je sreća velika, postali smo bogatiji za još jednu curicu, a ja sam po četvrti put postala teta", napisala je košarkašica te je dobila čestitke brojih svojih pratitelja.

Antonija Mišura Sandrić tako je obavijestila sve da je njezina sestra Meri rodila djevojčicu, a na fotografiji je košarkašica pozirala sa svojom miljenicom Tarom.

Kćer Taru je Antonija dobila u veljači prošle godine, a za In Magazin je ispričala kako se u majčinstvu odlično snalazi. Istaknula je da su ona i suprug opušteni te zaista uživaju koliko mogu.

Inače, košarkašica se u kolovozu 2015. udala za Marka Sandrića nakon 10 godina veze u katedrali sv. Jakova u Šibeniku. Trudnoću je objavila u srpnju 2019. na Instagramu, a ranije je za časopis Gloriju izjavila kako s mužem želi imati dvoje djece.

I nakon 20 godina braka savršen je kavalir prema supruzi koju je često branio od žestokih napada zbog njezine bujnije figure

Bez grudnjaka ispod bijele prozirne majice krenula na sastanak, još jednom dokazala da se ne zamara što će drugi reći