sreća u obitelji

Antonija Mišura Sandrić iznenadila prekrasnim vijestima: "Postali smo bogatiji za još jednu curicu"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Antonija Mišura Sandrić je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira sa svojom kćeri, a tako je objavila da je postala teta.

Naša najljepša košarkašica, Antonija Mišura Sandrić, na Instagramu se pohvalila sretnim vijestima. "Ovakva sreća je neprocjenjiva, u našoj obitelji danas je sreća velika, postali smo bogatiji za još jednu curicu, a ja sam po četvrti put postala teta", napisala je košarkašica te je dobila čestitke brojih svojih pratitelja.

Antonija Mišura Sandrić tako je obavijestila sve da je njezina sestra Meri rodila djevojčicu, a na fotografiji je košarkašica pozirala sa svojom miljenicom Tarom.

Kćer Taru je Antonija dobila u veljači prošle godine, a za In Magazin je ispričala kako se u majčinstvu odlično snalazi. Istaknula je da su ona i suprug opušteni te zaista uživaju koliko mogu.

Inače, košarkašica se u kolovozu 2015. udala za Marka Sandrića nakon 10 godina veze u katedrali sv. Jakova u Šibeniku. Trudnoću je objavila u srpnju 2019. na Instagramu, a ranije je za časopis Gloriju izjavila kako s mužem želi imati dvoje djece.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) +0 Pierce i Paris Brosnan (Foto: Profimedia) Celebrity I nakon 20 godina braka savršen je kavalir prema supruzi koju je često branio od žestokih napada zbog njezine bujnije figure

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene