Često je prozivana najljepšom sportašicom, no srce Antonije Mišure osvojio je samo jedan muškarac. Otkrila je i svoje planove za vjenčanje.


Najluksuznija i najskuplja vjenčanja slavnih na kojima se nije štedilo

Iako zadnje dvije godine živi u Francuskoj i igra za košarkaški klub Touluse, svoje vjenčanje planira kod kuće u rodnom Šibeniku. Nakon sezone Antonija Mišura može početi i s pripremama za svadbu s dugogodišnjim dečkom Markom Sandićem.
Iako nije romantičan tip, Antonija je otkrila kako ju je Marko zaprosio.

Slaven Bilić najavio vjenčanje u Turskoj sa svojom Ivanom

Vezani članci Frankie i Paige Muniz Bivša tinejdžerska zvijezda koja se zbog bolesti ne sjeća slave uplovila u bračnu luku Mladen Badovinac Identitet supruge domaćeg glazbenika je nepoznat, a i sinčić se rodio u tajnosti prije više od mjesec dana

'Zaručili smo se prije dvoje godine u Zagrebu. Marko mi je napisao pismo, napisano iz duše. Čak sam i zaplakala. Na kraju je pisalo 'Hoćeš li se udati za mene?'', prisjetila se lijepa 26-godišnjakinja, piše Story.

Ona i njezin dragi znaju se od malih nogu, zajedno su i košarku igrali, dugo su bili prijatelji a onda su se zaljubili jedno u drugoga. 'Uvijek zahvaljujem Bogu što mi je poslao Marka u život. Ne bih ga mijenjala ni za što na svijetu', kaže uspješna košarkašica koja je otkrila i neke detalje oko vjenčanja.

'Svadba neće biti prevelika, ali bit će dosta mladih pa će biti veselo. Od glazbe će biti svega, a najviše domaćih pjesama, a vjenčanica nije još gotova – šiju je po mojoj zamisli', otkrila je Antonija koja na medeni mjesec planira sa suprugom na neki otok uz sunce i more. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook