Šibenska gradska vlast u svojim redovima ima zaista prekrasnu vijećnicu. Naravno, riječ je o košarkašici Antoniji Mišuri.


U šibenskoj Gradskoj vijećnici održana je druga sjednica Gradskog vijeća Grada Šibenika na kojoj je bila nazočna i HDZ-ova vijećnica i najljepša hrvatska sportašica, Antonija Mišura.

Da je njihova Antonija jedna od najljepših djevojaka na svijetu, Šibenčani to znaju već jako dugo. No, u ove tvrdnje se uvjerio i čitav svijet nakon održanih Olimpijskih igara u Londonu prošle godine. Nakon nastupa sa svojim timom, mnogu su uočili ovu lijepu 24-godišnjakinju i počeli joj dijeliti komplimente.

Vezani članci Ana Kozić Voli sportaše, vijesti i domaću hranu: Baka iz Šibenika proslavila sto godina i nije bila jedina koja slavi Šibenski zatvor - 2 Zatvorenik još uvijek u bijegu: Upravitelj šibenskog zatvora rekao da će u slučaju propusta biti stegovnih postupaka

>> Antonija Mišura: Od jučer me iz šale zovu 'vijećnice'

Kao i svakoj ženi, Antoniji komplimenti pašu no priznaje kako joj ljepota u sportu ne pomaže.

'Ne mogu reći da to nisu laskave titule, ali inače nisam toliko upućena u te izbore. Možda zvuči smješno, ali samo naletim na takve stvari kad surfam internetom i iznenadim se. Amerikanci stalno imaju neke izbore i ne pratim to. Ja sam uvijek naglašavala kako su mi važniji sportski rezultati od ovakvih titula, i ne bih željela da me ljudi pamte i primjećuju samo po tome', izjavila je jednom prilikom Antonija.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook