Antonija Dora Pleško nedavno je prekinula vezu s Random Stipišićem, Gibonnijevim sinom, a sada je izdala i singl ''Na kraju'', koji govori o prekidu veze.

Galerija


Antoniju Doru Pleško javnost je upoznala kad se prije skoro deset godina natjecala u showu ''Supertalent''.

Vezani članci Slika nije dostupna Zlatna djevojka Supertalenta ljubi Gibonnijeva sina: "On me spasio" Slika nije dostupna Splitsko čudo od djeteta: S našeg 'Supertalenta' na Bahame!

Tada nije trebalo dugo da žiri i publiku osvoji svojim glasom. Prošle je godine opet okušala svoju sreću u spomenutom showu, pa je zanimanje javnosti za nju opet poraslo. Doznalo se tako da je u vezi s Random Stipišićemsinom glazbenika Gibonnija. No u međuvremenu par je okončao svoju vezu, a zanimljivo je da je Antonija prošli tjedan izdala singl naziva ''Na kraju'', koji govori o prekidu veze. Mnogi su se zapitali je li to slučajno ili ima veze s trenutačnom situacijom u njezinu životu.

''Na kraju'' se događa na početku moje glazbene karijere koja će, nadam se, trajati jako dugo. U sam videospot uložili smo mnogo truda. Snimili smo još neke pjesme, a za ovu smo osjetili da je idealna kao najavni singl'', objasnila je Antonija za časopis Story.

O bivšem dečku s kojim je bila gotovo dvije godine mlada pjevačica nerado govori, ali poznato je da su ostali u korektnim odnosima.