Antonia Dora Pleško pokazala je novu frizuru na društvenim mrežama.

Galerija


Mlada splitska pjevačica Antonia Dora Pleško odlučila se na promjenu imidža, a novim izgledom pohvalila se gdje drugdje negoli na svom profilu na Instagramu, gdje ju prati 17,4 tisuće ljudi.

Vezani članci Leyla Hajrović (Foto: Instagram) Suprugu dinamovca uzrujalo intimno pitanje obožavatelja: "Ono se postavlja samo na Balkanu!" Ana Sasso (Foto: Instagram) Znate ju kao seksi Pipi djevojku koja iskače iz mora, a sada ima 56 godina i izgleda jednako dobro

Naime, Antonia je skratila svoju tamnu kosu i novi imidž podijelila s obožavateljima.

"Ona je lutajuća, žena boem s kosom koja teče i očima koje znaju", napisala je u opisu fotografije.

No čini se kako se promjena nije svima svidjela, a jedna pratiteljica ju je usporedila sa svjetskim poznatim zvijezdama i zaključila da Antonia želi biti baš poput njih.

"Ne možeš biti Dua Lipa. Ne možeš biti ona Kylie Jenner niti Nina Badrić po pjevanju. Pronađi sebe, imaš dovoljno godina da možeš prestati druge kopirati. Draga si, lijepa si, imaš talent. Zašto to radiš? Nitko ne voli kopije", napisala je.

Pjevačica koja se proslavila nastupom u Supertalentu nije ostala dužna odgovor, pa joj je pokušala objasniti neke stvari.

"Draga, da me osobno poznaješ, znala bi da nikad nisam bila ničija kopija. Naravno da te možda mogu podsjećati na nekoga, npr. zbog frizure ili nečeg drugog. Jako mi je žao sta si ogorčena na moje slike i mene koju svejedno pratiš. Ja sam ja", odgovorila je.

 

Tužna priča omiljene princeze Diane možda je još tragičnija no što se isprva mislilo...