Lajkovi samo padaju!

Pamtimo je kao čudo od djeteta, a izrasla je u pravu ljepoticu: Zvijezda ''Supertalenta'' zadivila fotkama iz Meksika!

In Magazin: Antonija Dora Pleško - 2 In Magazin: Antonija Dora Pleško - 2 In Magazin 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Antonija Dora Pleško - 2 In Magazin: Antonija Dora Pleško - 9 Antonia Dora Pleško (Foto: Instagram) Antonia Dora Pleško (Foto: Instagram) Antonia Dora Pleško (Foto: Instagram) Antonia Dora Pleško (FOTO: Instagram) +0 Antonia Dora Pleško (FOTO: PR) Galerija

Antonia Dora Pleško, danas 22-godišnjakinja, na Instagramu je objavila fotografije s odmora u Meksiku na kojima nosi minijaturni badić.

Talentirana mlada pjevačica Antonia Dora Pleško domaćoj publici predstavila se kao desetogodišnja djevojčica u showu Nove TV "Supertalent".

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško - 3 ''kad sam prvi put stala...'' Evo zašto je Antoniju Doru Pleško razveselilo što je Enis Bešlagić u žiriju hit-showa: ''Baš to prije 15 godina...''

Nazivali su je čudom od djeteta, a svojim talentom osvojila je gledatelje i žiri te se plasirala u samo finale showa. Na pozornicu "Supertalenta" vratila se i 2017. godine, kada joj je pobjeda ponovno izmakla za dlaku i natjecanje je opet završila u samom finalu.

A iako nije pobijedila, karijera joj je nakon toga krenula uzlaznim putem i nastupila je na popularnim domaćim festivalima, a natjecala se i na Dori. Nedavno je izbacila i spot za svoju novu pjesmu "13 nota" u kojem je okupila i neke poznate YouTubere.

Osim glazbom publiku je osvojila i svojim izgledom, a u kakvu je ljepoticu odrasla, najbolje potvrđuju njezine posljednje fotografije s Instagrama.

Antonia Dora trenutačno uživa u Meksiku, odakle je objavila niz fotki na kojima pozira u kupaćem kostimu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli A N T O N I A D O R A (@antoniadoraaa)

Fotografije na kojima nosi minijaturni donji dio badića i majicu koju je svezala u čvor te tako otkrila trbuh oduševile su njezine pratitelje, kojih na društvenoj mreži ima više od 12 tisuća.

"Predivna", "Izgledaš sjajno", "Koliko možeš biti lijepa", pisali su joj ispod fotki na kojima je pokazala svoju fantastičnu figuru, a dobila je i više od tri i pol tisuće lajkova.

S odmora je objavila još nekoliko fotografija na kojima nosi oskudne ljetne krpice, a ispod svake je za svoj izgled dobila same pohvale.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Sarah Seifert u Supertalentu (Foto: PR) +0 Sarah Seifert u Supertalentu (Foto: PR) Celebrity "Miješanjem" stražnjice podijelila je Hrvatsku, a zbog njezina novog pothvata mnogi bi opet mogli biti nezadovoljni

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene