Antonia Dora Pleško, danas 22-godišnjakinja, na Instagramu je objavila fotografije s odmora u Meksiku na kojima nosi minijaturni badić.

Galerija


Talentirana mlada pjevačica Antonia Dora Pleško domaćoj publici predstavila se kao desetogodišnja djevojčica u showu Nove TV "Supertalent".

Vezani članci Maja Šuput Maji Šuput u goste stigao poznati glazbenik, odmah se o svemu pohvalila i svojim pratiteljima Maja Šuput za vrijeme nastupa Lucije Šaračević - 5 Pogledajte tko je i zašto ovako rasplakao Maju, a ova djevojka mislila je da nije dovoljno hrabra za svjetla velikih reflektora!

Nazivali su je čudom od djeteta, a svojim talentom osvojila je gledatelje i žiri te se plasirala u samo finale showa. Na pozornicu "Supertalenta" vratila se i 2017. godine, kada joj je pobjeda ponovno izmakla za dlaku i natjecanje je opet završila u samom finalu.

A iako nije pobijedila, karijera joj je nakon toga krenula uzlaznim putem i nastupila je na popularnim domaćim festivalima, a natjecala se i na Dori. Nedavno je izbacila i spot za svoju novu pjesmu "13 nota" u kojem je okupila i neke poznate YouTubere.

Osim glazbom publiku je osvojila i svojim izgledom, a u kakvu je ljepoticu odrasla, najbolje potvrđuju njezine posljednje fotografije s Instagrama.

Antonia Dora trenutačno uživa u Meksiku, odakle je objavila niz fotki na kojima pozira u kupaćem kostimu.

Fotografije na kojima nosi minijaturni donji dio badića i majicu koju je svezala u čvor te tako otkrila trbuh oduševile su njezine pratitelje, kojih na društvenoj mreži ima više od 12 tisuća.

"Predivna", "Izgledaš sjajno", "Koliko možeš biti lijepa", pisali su joj ispod fotki na kojima je pokazala svoju fantastičnu figuru, a dobila je i više od tri i pol tisuće lajkova.

S odmora je objavila još nekoliko fotografija na kojima nosi oskudne ljetne krpice, a ispod svake je za svoj izgled dobila same pohvale.

Nives otputovala u malo toplije krajeve i odmah se skinula u badić, fotkom je podigla i temperaturu na Instagramu

"Miješanjem" stražnjice podijelila je Hrvatsku, a zbog njezina novog pothvata mnogi bi opet mogli biti nezadovoljni