Meka za zvijezde

Slavni ludi za Hrvatskom - stvar je prestiža imati vilu na našoj obali

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Znate li što je zajedničko Anthonyu Hopkinsu, Ralphu Schumaheru, Johnu Malkovichu, Edinu Džeki i Slavici Ecclestone? Svi imaju vile na hrvatskom djelu jadrana, od Istre do Dubrovnika.

Luksuzne kuće za odmor i apartmani u Hrvatskoj sve su zanimljiviji stranim bogatašima i poznatim osobama koji u Lijepoj našoj pronađu svoj mirni kutak za odmor.

Pogledaj i ovo Slavica Ecclestone strašno! Drama u domu najbogatije Hrvatice, usred noći napala je dvojica maskiranih muškaraca i nanijela joj ozljede!

'Svakako je veliki interes Talijana, Austrijanaca tradicionalno Nijemaca iz Europske unije a iz drugih zemalja bivše države Sovjetskog saveza- Rusi i Ukrajinci svakako vole ovakve nekretnine', rekla je Nataša Mršić agentica za nekretnine.

Hollywoodska ekipa oduševljena: 'Opatija je predivna'

Dubrovnik i okolica već su duže vrijeme meka za bogate i slavne. Nedavno su tamo kupili kuće Edin Džeko i Slavica Eclestone.

Ralph Schumaher i Anthony Hopkins već su duže vrijeme vlasnici vila u Istri. Osim njih i mnogi drugi bogati i slavni mjesto za odmor - pronašli su u Istri…. Istrani bi voljeli da ih ima što više.

Slavica Ecclestone kupila luksuznu nekretninu u Dubrovniku – imamo sve detalje

Osim vila sve su više traženi i luksuzni apartmani s bazenima u blizini mora koji postižu vrlo visoke cijene po metru četvornome.

Više od trideset tisuća nekretnina u Hrvatskoj već je u vlasništvu stranaca. Bogati i slavni koji su kuće za odmor kupili na Jadranu - najbolja su reklama za hrvatski turizam. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene