tužna priča

Legendarni glumac kćer nije vidio više od 20 godina: Ne zna gdje živi, što radi ni ima li obitelj

Anthony Hopkins (Foto: Getty Images) Anthony Hopkins (Foto: Getty Images) Getty Images 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Anthony Hopkins (Foto: Getty Images) Anthony Hopkins (Foto: Getty Images) Anthony Hopkins (Foto: Getty Images) Anthony Hopkins (Foto: Getty Images) Anthony Hopkins (Foto: Getty Images) Anthony Hopkins (Foto: Getty Images) +0 Anthony Hopkins (Foto: Getty Images) Galerija

Anthony Hopkins s Olivijom Colman glumi u novom filmu "Otac", a njegova uloga mnoge je podsjetila na njegovu vlastitu privatnu priču.

Glumac Anthony Hopkins idućim bi filmom mogao osigurati titulu najveće glumačke legende Velike Britanije, a u javnost su počeli curiti detalji filma "Otac" u kojem glumi uz kolegicu Oliviju Colman.

Pogledaj i ovo Anthony Hopkins (Foto: Getty Images) kako je to moguće? Bio je omiljen mnogima dok nije hladnokrvno odao jedan detalj iz svog privatnog života: "Svejedno mi je bilo"

82-godišnji Hopkins u novom filmu glumi muškarca koji se bori s demencijom, a kritičari predviđaju kako bi slavni glumac mogao dobiti drugog Oscara za najbolju mušku ulogu u svojoj karijeri. Hopkins je prvi zlatni kipić dobio za ulogu Hannibala Lectera u filmu "Kad jaganjci utihnu".

Često je pričao kako vlastitu obiteljsku priču često koristi kako bi što bolje odglumio neku ulogu, a u novom filmu glumi muškarca koji je u velikoj svađi sa svojim djetetom. Na žalost, i tu se Hopkins može poistovjetiti s ulogom.

Sa svojom kćeri Abigail (52) Hopkins nije razgovarao više od 20 godina, a radi se o jako osjetljivoj temi o kojoj nije razgovarao čak ni s najbližim prijateljima. "Svi u njegovoj orbiti znaju da se ta tema nikada ne spominje. Proganjali su ga demoni godinama, ali sada je dobro i nitko ne želi otvarati njegove stare rane", rekao je jednom prilikom jedan njegov prijatelj.

Anthony Hopkins često je u posljednje vrijeme govorio kako se dobro osjeća te uživa sa svojom trećom suprugom Stellom, a detalje o odnosu sa kćeri nikada nije spominjao. Neki njegovi prijatelji govore kako je svađa toliko eksalirala da se nisu čuli niti jednom prilikom u posjednjih 20 godina. Glumac ne zna gdje njegova kći živi, niti imali li djece. "Ne znam što bih vam rekao. Ljudi se razilaze, obitelji se svađaju i život ide dalje", rekao je prije dvije godine u jednom radijskom intervjuu. "Niste dužni voljeti svoju obitelj", zaključio je.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton, Meghan Markle i Pippa Middleton (Foto: Getty Images) Carole i Pippa Middleton (Foto: Getty Images) Pippa Middleton (Foto: AFP) Pippa Middleton (Foto: AFP) +1 Pippa Middleton (Foto: AFP) Celebrity Djeca princa Williama i Kate Middleton bit će presretna, stiže prinova: "Cijela je obitelj oduševljena!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene