U gradu ljubavi

Sjećate se njega? E pa, zaručio se!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dao je svojoj djevojci Rosanni Jasmin najbolji mogući rođendanski poklon dok su uživali na romantičnom putovanju u Parizu.

Antony Costa, član grupe 'Blue', zaručio se sa svojom djevojkom Rosannom Jasmin nakon što je kleknuo pred nju na njezin rođendan. Možda mislite da je to već sasvim dovoljno romantično, no ovaj pjevač pokazao se pravim 'Romeom' - zaprosio ju je u gradu ljubavi, Parizu.

Duncan James proglasio bankrot: 'Moram prodati kuću koju sam kupio mami, to je najtužnije!'

'S velikim zadovoljstvom obavještavamo vas da su se Antony Costa i njegova prekrasna djevojka Rosanna zaručili', objavljeno je na službenoj Facebook stranici benda.

'Antony je iznenadio Rosannu na njezin rođendan putovanjem u Pariz gdje ju je pitao hoće li se udati za njega, a ona je sretno odgovorila - da! Svi članovi benda 'Blue' i rukovodstvo žele im sve najbolje u budućnosti te se svi veselimo vjenčanju', rekli su.

Također su im čestitali i putem Twittera. 'Kakav dan kojim završavamo magičnu godinu za Blue. Čestitke Antonyju i Rosanni na njihovim današnjim zarukama', napisali su na Twitter profilu.

U međuvremenu, Antony je zahvalio fanovima na njihovim divnim porukama, a izgleda da će se svadbena zvona čuti već 2014. godine.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene