Većinu ostavio kćeri

Poznati detalji oporuke Anthonyja Bourdaina, istina o njegovu bogatstvu sada je izašla na vidjelo

Anthony Bourdain (Foto: Getty Images) Anthony Bourdain (Foto: Getty Images) Getty Images 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Anthony Bourdain (Foto: Getty Images) Anthony Bourdain (Foto: Getty Images) Anthony Bourdain (Foto: Getty Images) Anthony Bourdain (FOTO: Getty) Anthony Bourdain (FOTO: Getty) Anthony Bourdain (Getty Images) +0 Anthony Bourdain (Foto: Getty Images) Galerija

Anthony Bourdain preminuo je početkom lipnja, a sada su poznati detalji njegove oporuke.

Jedan od najpoznatijih svjetskih kuhara i TV zvijezda Anthony Bourdain preminuo je 8. lipnja. Iako je na prvi pogled imao baš sve, slavni chef počinio je samoubojstvo u hotelskoj sobi u Francuskoj i tako sve ostavio u šoku. A sada, mjesec dana od njegove smrti, poznati su detalji oporuke.

Pogledaj i ovo Kim Porter i P. Diddy (Foto: Profimedia) Tužna godina Za Oliverom je plakala cijela regija: Poznati od kojih smo se zauvijek oprostili 2018. godine

Anthony Bourdain (Getty Images) Anthony Bourdain (Getty Images)

Iako se prvotno u medijima njegovo bogatstvo procjenjivalo na 16 milijuna dolara, stvarno je stanje 1,21 milijuna dolara od kojeg je Bourdain većinu ostavio svojoj 11-godišnjoj kćeri Ariane. Njegovoj bivšoj supruzi Ottaviji, s kojom je dobio kćer, pripast će automobili, namještaj, knjige, odjeća, kućanski predmeti.

Prema oporuci, 425 tisuća dolara je uštedio, 35 tisuća dolara imao je u dionicama, a 250 tisuća dolara odnosi se na posjed vrijednih osobnih stvari. Čak 500 tisuća dolara zaradio je od tantijema i prava. Oporuku je napisao još 2016. godine. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene