Anthony Bourdain preminuo je početkom lipnja, a sada su poznati detalji njegove oporuke.

Galerija


Jedan od najpoznatijih svjetskih kuhara i TV zvijezda Anthony Bourdain preminuo je 8. lipnja. Iako je na prvi pogled imao baš sve, slavni chef počinio je samoubojstvo u hotelskoj sobi u Francuskoj i tako sve ostavio u šoku. A sada, mjesec dana od njegove smrti, poznati su detalji oporuke.

Anthony Bourdain (Getty Images)
Anthony Bourdain (Getty Images)

Vezani članci Anthony Bourdain (Foto: Getty Images) Anthony Bourdain posthumno nagrađen Emmyjem za emisiju "Parts Unknown" Asia Argento (Foto: Getty Images) Glumica tvrdi: ''Nisam ja silovala njega, taj 17-godišnji glumac iskoristio je mene''

Iako se prvotno u medijima njegovo bogatstvo procjenjivalo na 16 milijuna dolara, stvarno je stanje 1,21 milijuna dolara od kojeg je Bourdain većinu ostavio svojoj 11-godišnjoj kćeri Ariane. Njegovoj bivšoj supruzi Ottaviji, s kojom je dobio kćer, pripast će automobili, namještaj, knjige, odjeća, kućanski predmeti.

Prema oporuci, 425 tisuća dolara je uštedio, 35 tisuća dolara imao je u dionicama, a 250 tisuća dolara odnosi se na posjed vrijednih osobnih stvari. Čak 500 tisuća dolara zaradio je od tantijema i prava. Oporuku je napisao još 2016. godine.