Subotnje sunce na zagrebačku špicu izmamilo je Anteu Kodžoman i njezine predivne noge.

Galerija


Subotnje sunce prvog lipanjskog dana izmamilo je na zagrebačku špicu mnoge slavne face, a jedna od njih bila je i bivša misica Antea Kodžoman. 

Vezani članci Maja Cvjetković i Antea Kodžoman - 5 Bivše misice uživale na zagrebačkoj špici: Pojavila se i jedna koja godinama izbjegava javnost Maja Cvjetković i Antea Kodžoman (Foto: Tibor Jurjevic/PIXSELL) Tulumarenje na hit-mjestima i piste zamijenile su mirnijim životima, no šetnju po špici ne propuštaju

Diplomirana se ekonomistica prošetala centrom Zagreba i pažnju na sebe privukla svojom decentnom, a ipak izazovnom haljinom koja se veže oko struka. Haljina je otkrila Anteine duge i vitke noge koje nisu mogle umaknuti oštrom oku fotografa. 

Podsjetimo, ova se bivša misica oprostila od manekenskih voda, a novu karijeru izgradila je u NK Lokomotiva u kojem obavlja dužnost direktorice marketinga. Davnih ju je dana zapazila Snježana Mehun, koja ju je uvela u svijet mode. Na njezin se nagovor Antea prijavila na izbor za Kraljicu Zagreba.

Iz modnih dana održala je neka bliska prijateljstva, kao npr. ono s bivšom misicom Majom Cvjetković, a njezin ljubavni život s druge strane oduvijek je zavijen velom tajne.

Marko Grubnić finaliste "Plesa sa zvijezdama" razveselio porukom i darom: "Voli vas vaša zvjezdetina"