Subotnje sunce na zagrebačku špicu izmamilo je Anteu Kodžoman i njezine predivne noge.

Galerija


Subotnje sunce prvog lipanjskog dana izmamilo je na zagrebačku špicu mnoge slavne face, a jedna od njih bila je i bivša misica Antea Kodžoman. 

Vezani članci Lana Gržetić (Foto: Instagram) Bivša Miss Hrvatske, koja nevjerojatno nalikuje na Angelinu Jolie, ovih je dana tulumarila u Istri Franka Batelić (Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL) Plijenila poglede znatiželjnih prolaznika: Franka Batelić pokazala duge noge na zagrebačkoj špici

Diplomirana se ekonomistica prošetala centrom Zagreba i pažnju na sebe privukla svojom decentnom, a ipak izazovnom haljinom koja se veže oko struka. Haljina je otkrila Anteine duge i vitke noge koje nisu mogle umaknuti oštrom oku fotografa. 

Podsjetimo, ova se bivša misica oprostila od manekenskih voda, a novu karijeru izgradila je u NK Lokomotiva u kojem obavlja dužnost direktorice marketinga. Davnih ju je dana zapazila Snježana Mehun, koja ju je uvela u svijet mode. Na njezin se nagovor Antea prijavila na izbor za Kraljicu Zagreba.

Iz modnih dana održala je neka bliska prijateljstva, kao npr. ono s bivšom misicom Majom Cvjetković, a njezin ljubavni život s druge strane oduvijek je zavijen velom tajne.

Marko Grubnić finaliste "Plesa sa zvijezdama" razveselio porukom i darom: "Voli vas vaša zvjezdetina"