Spremna za ljeto

Duge noge ove poznate hrvatske misice bile su pravi mamac za poglede na zagrebačkoj špici

Antea Kodžoman (Foto: PR) Antea Kodžoman (Foto: PR) PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Antea Kodžoman (Foto: PR) +0 Antea Kodžoman (FOTO: Igor Soban/PIXSELL) Galerija

Subotnje sunce na zagrebačku špicu izmamilo je Anteu Kodžoman i njezine predivne noge.

Subotnje sunce prvog lipanjskog dana izmamilo je na zagrebačku špicu mnoge slavne face, a jedna od njih bila je i bivša misica Antea Kodžoman. 

Pogledaj i ovo Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Profimedia) Seks-bomba Jedna od najljepših žena svijeta krenula u provod samo u košulji i ne možemo prestati gledati u njezine noge

Diplomirana se ekonomistica prošetala centrom Zagreba i pažnju na sebe privukla svojom decentnom, a ipak izazovnom haljinom koja se veže oko struka. Haljina je otkrila Anteine duge i vitke noge koje nisu mogle umaknuti oštrom oku fotografa. 

Podsjetimo, ova se bivša misica oprostila od manekenskih voda, a novu karijeru izgradila je u NK Lokomotiva u kojem obavlja dužnost direktorice marketinga. Davnih ju je dana zapazila Snježana Mehun, koja ju je uvela u svijet mode. Na njezin se nagovor Antea prijavila na izbor za Kraljicu Zagreba.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Swipe ⬅️⬅️⬅️ @antea_k #modoholic #cromodoholic #fashion #zagreb #croatia #fashionnation #streetstylecroatia #stylegram #instastyle #fashiontrends #allaboutfashion #instaphoto #photooftheday #ootd #canon7d #canon1dx #inspiration #photo #photography #streetfashion #model #fashionmodel #kodzoman #anteakodzoman #summer #trgbanajelacica #sunglasses #cvjetnitrg

Objavu dijeli ModoHolic (@modoholic)

Iz modnih dana održala je neka bliska prijateljstva, kao npr. ono s bivšom misicom Majom Cvjetković, a njezin ljubavni život s druge strane oduvijek je zavijen velom tajne.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Finalisti showa \ Marko Grubnić finalistima je poslao dar (Foto: Instagram) Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Ples sa zvijezdama) - 3 Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) +9 Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Ples sa zvijezdama) Celebrity Marko Grubnić finaliste "Plesa sa zvijezdama" razveselio porukom i darom: "Voli vas vaša zvjezdetina"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene