Fotografi su Anteu Kodžoman uhvatili u šetnji Cvjetnim trgom za koju je odabrala uske traperice i običnu crnu majicu kojom je naglasila svoju zavidnu figuru

Galerija


Bivša manekenka Antea Kodžoman koja je prije 20 godina odnijela i titulu Kraljice Hrvatske, ove je subote ležerno prošetala centrom Zagreba.

Vezani članci Maja Cvjetković i Antea Kodžoman (Foto: Tibor Jurjevic/PIXSELL) Tulumarenje na hit-mjestima i piste zamijenile su mirnijim životima, no šetnju po špici ne propuštaju Ecija Ivušić, Nives Celzijus (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Nives se uvukla u haljinu nalik na zmijsku kožu pa odgovorila na komentare da je nabacila koju kilu

Fotografi su ljepoticu uhvatili u šetnji Cvjetnim trgom za koju je odabrala uske traperice i običnu crnu majicu kojom je naglasila svoju zavidnu figuru. Antea je bila sama, no na licu je cijelo vrijeme imala veliki osmijeh.

Kodžoman je nakon titule Kraljice Hrvatske koju je osvojila 1999. godine išla raditi u Milano, no brzo se vratila kući. I dalje je glavna zvijezda svih događaja u gradu, a s poznatim prijateljicama Aleksandrom Grdić i Ivom Jerković druži se još i danas.

Po pitanju privatnog života Antea je oduvijek samozatajna, a još uvjiek se ne zna koga ova poznata ljepotica ljubi.

Nitko joj ne bi dao toliko godina: Ima tijelo 20-godišnjakinje, upucavaju joj se dečki kojima može biti mama