Ima veze s Oliverom!

Pogledajte kakav je show Ante Gelo napravio na trajektu: Putnici su s oduševljenjem prihvatili ovaj njegov dirljivi potez!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Gitarist i skladatelj Ante Gelo razveselio je putnike koji su imali sreće sresti ga na plovidbi trajektom. Naime, zasvirao i zapjevao Oliverove pjesme i uživo emitirao na Facebooku!

Naš poznati gitarist, skladatelj i aranžer Ante Gelo na svom Facebook profilu pratiteljima je uživo emitirao petominutni video s trajekta ''Jadrolinija'' koji vozi rutom Split-Vela Luka.

Pogledaj i ovo Oliver Dragojević pazilo se na svaki detalj Oliver bi mogao dobiti spomenik u Veloj Luci: Otkrivamo kako bi trebao izgledati i zašto je još uvijek skriven od očiju javnosti!

Naime, za nekoliko putnika koji su se u tome trenu našli na trajektu i Geline prijatelje, Ante je zasvirao i zapjevao pjesme Olivera Dragojevića koji nas je napustio 2018. godine. 

Gelo često svira Oliverove pjesme, a za kratko sjećanje na najdražeg morskog vuka pravo je mjesto trajekt koji putuje iz Oliverove Vele Luke u Split.

Video je započeo s ''Tko sam ja da ti sudim'' gdje su mu se priključili i prijatelji, a nastavio je s pjesmom Jasne Zlokić ''Adio bela'' koju je i sam Oliver često slušao i pjevao.

Pratitelji na Facebooku nisu ovo očekivali pa su svi s oduševljenjem komentirali Gelin prijenos.

"Ajme, ljubomorna saam.. i ja bih trajekt i gitare", "Mislim da ne prođe dan da se ne sjetiš Olivera i odsviraš barem jednu njegovu pjesmu!", "Uljepšali nam i razveselili dan u školi", "Kako bih jednom voljela pogoditi trajekt kojim putuješ!" samo su neki od desetaka pozitivnih komentara.

Prijenos uživo završio je pjesmom ''Nedostaješ mi ti'', a ne sumnjamo kako je Gelo na sjajan način skratio putovanje prijateljima i nekoliko putnika kojih će biti puno više kad krene turistička sezona, a ukoliko se na trajektu nađe i Gelo s gitarom – veselja i dobre pjesme neće nedostajati.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Bekvalac (Foto: Instagram) Nataša Bekvalac (Foto: Instagram) Nataša Bekvalac (Foto: Instagram) Nataša Bekvalac (Foto: Instagram) +7 Nataša Bekvalac (FOTO: Instagram) Nekad i sad Isplivala fotka srpske Barbike iz 2002. godine, evo kako je tada izgledala, zaštitnog se znaka do danas nije odrekla!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Nives i Goran Ivanišević - 3 +0 Nives i Goran Ivanišević - 2 Celebrity Sinčić Gorana i Nives Ivanišević ukrao je svu pozornost na obiteljskim fotkama s odmora: "Naslijedio sve najbolje!"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene