Dan nakon što je Ante Dragojević, bivši kandidat showa Supertalent, na Facebooku objavio da traži izgubljenu sestru, bivši policajac Hanas Kovačević tvrdi da ju je pronašao.

Galerija


Ante Dragojević bio je jedan od kandidata aktualne sedme sezone showa Nove TV "Supertalent". Iako nije prošao dalje svojim talentom plesa s obrvama, osvojio je brojne simpatije gledatelja, a ovih je dana ponovno došao u centar pažnje. 

Vezani članci Roditelji Madeleine McCann Treći dan pretražuje se vrt u blizini Hanovera u potrazi za Maddie, mještani u šoku: "Zapanjujuće je ako je taj čovjek mogao bezbrižno živjeti ovdje" Ante Dragojević (Foto: Nova TV) Sjećate se Ante koji je micao obrvama u Supertalentu? Preko Facebooka traži sestru: ''Molim te, javi se''

Naime, nakon što je na svom profilu na Facebooku objavio status u kojem je sve dobre ljude zamolio da mu pomognu pronaći davnu izgubljenu sestru Ivanu, čini se da je priča dobila sretan završetak kojemu je doprinio umirovljeni policajac iz Zenice Hanas Kovačević. Naime, on tvrdi da je uspio pronaći Ivanu u svega nekoliko sati, što možda i nije iznenađujuće s obzirom na to da tvrdi i da je u periodu od deset godina uspio pronaći više od 2500 tisuće nestalih ljudi. Kontaktirali smo s njim kako bismo provjerili tu informaciju. 

"Pronašao sam kako se zove i preziva, gdje joj je adresa i kako se zovu usvojitelji njegove sestre. Sve sam to Anti i njegovoj udomiteljici rekao i sada pokušavamo ostvariti kontakt", rekao nam je Hanas Kovačević, koji je poznat i pod nadimkom zenički Sherlock Holmes.

Hanasa nije nitko direktno angažirao, već je sam vidio Antinu objavu na Facebooku i odlučio nešto poduzeti. 

"Nije se meni direktno obratio, ali sam u grupi vidio objavu i sam sam se angažirao u pronalasku. Ante nije mogao vjerovati i nekako mi je zvučao izgubljeno, vjerojatno od tog prvog šoka. Zadnja je moja informacija da je Ivana u Brazilu, a njezini posvojitelji u Zagrebu, točnije u Lučkom", otkrio nam je Hanas.

Ante i Ivana bili su zajedno u dubrovačkom domu "Maslina", a nakon nekog vremena razdvojeni su jer je Ivana bila posvojena. 

"Sretan ti rođendan, voli te braco. 12. 11. 2001. rođena si u Dubrovniku. Ime ti je Ivana Dragojević (najvjerojatnije promijenjeno). Bili smo zajedno u domu Maslina u Dubrovniku, a onda su nas razdvojili. Ti si usvojena i uz sve pokušaje nikako da te pronađem. Sada kada imaš 18 godina nitko nam ne može zabraniti da se sretnemo. Molim te, javi se svom bratu. Molim dobre ljude da mi pomognu. Hvala", napisao je Ante u statusu u kojem je zamolio za pomoć.

Za Dubrovnik Insider bio je izjavio je da ga je kao 6-godišnjeg dječaka udomila obitelj u vinodolskoj općini te da je od izgubljene sestre stariji godinu dana.

S Antom smo pokušali kontaktirati vezano za cijelu priču, no dosad nam se još nije javio.

Sjećate se Ante koji je micao obrvama u Supertalentu? Preko Facebooka traži sestru: ''Molim te, javi se''