Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glumica javno nasrnula na najslavniji klan na svijetu.


Sestre Kardashian-Jenner broje na milijune obožavatelja putem društvenih mreža, ali postoje i osobe koje ih zasigurno ne vole. Neke od tih osoba su poznate zvijezde koje su na svojim profilima na društvenim mrežama rekle svoje mišljenje o ovom slavnom klanu.

Vezani članci Meghan Markle (Foto: AFP) "Sami ste si krivi": Najveći kritičar kraljevskog para oštro odgovorio na njihovu tužbu Festival straha (Foto: IMDB) Suptilno jezovita i izravno brutalna filmska bajka o švedskom ljetu prikovat će vas za ekrane

Koliko joj smetaju slavne sestre, glumica Anne Hathaway pokazala je objavivši sliku na kojoj se sprda na račun Kardashian sestara i njihovim sljedbenicama diljem svijeta. Na fotografiji je pisalo: 'U svijetu punom Kardashiana, budi Helena Bonham Carter'.

 

A photo posted by Toby Fleischman (@tobyfleischman) on

 Fotografiju je brzinom munje izbrisala, a nakon te fotografije slijedila je objava kojom je poručila: 'Objava je izbrisana zbog nenamjernog napadanja drugih'. 'Nije mi palo na pamet da suprotstavljam nekoga nekom drugom. To nije u mom stilu. Mir', napisala je Anne. 

 

A photo posted by Anne Hathaway (@annehathaway) on

Bette Midler, Piers Morgan i Chloe Grace Moritz također su u jednom trenutku javno napadali klan Kardashianki.