Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glumica javno nasrnula na najslavniji klan na svijetu.


Sestre Kardashian-Jenner broje na milijune obožavatelja putem društvenih mreža, ali postoje i osobe koje ih zasigurno ne vole. Neke od tih osoba su poznate zvijezde koje su na svojim profilima na društvenim mrežama rekle svoje mišljenje o ovom slavnom klanu.

Vezani članci Dario Juričan/Milan Bandić (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Milan Bandić snima film o zagrebačkom gradonačelniku: ''Za 15 mil. kuna nećemo ga objaviti'' Chriss the Swiss (Foto: IMDB) Pogledali smo kontroverzni dokumentarac koji je braniteljske udruge dignuo na noge

Koliko joj smetaju slavne sestre, glumica Anne Hathaway pokazala je objavivši sliku na kojoj se sprda na račun Kardashian sestara i njihovim sljedbenicama diljem svijeta. Na fotografiji je pisalo: 'U svijetu punom Kardashiana, budi Helena Bonham Carter'.

 

A photo posted by Toby Fleischman (@tobyfleischman) on

 Fotografiju je brzinom munje izbrisala, a nakon te fotografije slijedila je objava kojom je poručila: 'Objava je izbrisana zbog nenamjernog napadanja drugih'. 'Nije mi palo na pamet da suprotstavljam nekoga nekom drugom. To nije u mom stilu. Mir', napisala je Anne. 

 

A photo posted by Anne Hathaway (@annehathaway) on

Bette Midler, Piers Morgan i Chloe Grace Moritz također su u jednom trenutku javno napadali klan Kardashianki.