Anne Hathaway prošetala je sa suprugom Adamom Shulmanom, sinom te tek rođenom bebicom koju je rodila u strogoj tajnosti.

Galerija


37-godišnja holivudska glumica Anne Hathaway u potpunoj je tajnosti rodila drugo dijete.

Vezani članci Slika nije dostupna Brat se izbrbljao... slavna glumica je trudna? Slika nije dostupna Lijepa glumica čeka svoje prvo dijete?

To se saznalo nakon što su nju, njezinog supruga Adama Shulmana i njihovog 3-godišnjeg sina Jonathana paparazzi presreli u Connecticutu s nosilicom u kojoj je bila bebica.

Par još nije izdao službenu potvrdu da su postali roditelji po drugi put, no to sada ne trebaju ni napraviti, jer su paparazzi obavili dobar posao, a Anne nije skrivala da joj smetaju blicevi fotoaparata koji ometaju njezinu obiteljsku idilu.

Ipak, glumica se prije nešto više od mjesec dana potpuno povukla iz javnosti te rodila u tajnosti, no i inače je poprilično tajnovita kada je u pitanju dijeljenje intimnih obiteljskih trenutaka. Zna se kako se za supruga udala još 2012. godine u Kaliforniji te se za par sve ove godine nije vezao niti jedan skandal.

Unatoč tome što ne voli izlagati supruga i djecu očima znatiželjne javnosti, ono što Anne nikada nije skrivala jest njezina borba s depresijom i ovisnošću o alkoholu.

"Plan je - neću piti neko vrijeme, odgojit ću pristojno i dobro ljudsko biće, poslati ga na fakultet i zatim preseliti u neki vinograd i provesti drugu polovicu svog života pijana", rekla je krajem travnja glumica u svom stilu.

"Prestala sam piti u listopadu 2018. i to na najmanje 18 idućih godina. Zapravo, dokle god će moj sin biti sa mnom u kući. Ne volim način na koji to radim, a on dolazi u godine kada me treba već od ranog jutra. U listopadu sam tako jedan dan došla po njega u vrtić mamurna. Nisam vozila, ali dovoljno mi je bilo i to što sam bila mamurna. Nimalo mi se to nije svidjelo", nastavila je tada u ozbiljnijem tonu.

A sada ima još jedan razlog da ostane pri toj odluci! 

Pjevačica grupe Roxette sa sobom je odnijela i tajnu koju može otkriti još samo jedna osoba