Otkrila istinu

Anne progovorila o 'dramatičnom' spašavanju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica Anne Hathaway gostovala je na Sundance Film Festivalu gdje je komentirala nedavne medijske natpise o njenom 'utapanju'.

Anne Hathaway boravi na Sundance Film Festivalu koji se trenutno održava u Park Cityju.

Pogledaj i ovo PR 4FILM Svjetska premijera filma ''Bazen beskraja" na Sundance film festivalu: ''Naša kinematografija apsolutno može biti uz bok najboljim holivudskim produkcijama''

Dramatični trenuci panike nakon ranjavanja!

Prilikom gostovanja na jednom od predavanja pričala je o svom novom filmu 'Song One', a dotakla se i nedavnih medijskih natpisa i paparazzo fotografija o dramatičnim trenucima njenog 'utapanja'  i spašavanja.

'Dobro sam. Zaista cijenim to što su svi zabrinuti za mene, no iza objavljenih fotografija leži potpuno drugačija priča. Prava istina zapravo nije toliko zanimljiva', rekla je slavna Oscarovka, no nije i otkrila što se to točno dogodilo, piše Huffington Post.

Tada se pisalo kako se Anne porezala na kamen dok se kupala u moru, počela je zvati upomoć te je cijeli prizor izgledao kao da se utapa. U pomoć joj je potom priskočio surfer koji ju je izveo na kopno gdje ju je čekao zabrinuti suprug Adam Shulman.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene