Zaštitni su znak Anne Wintour tamne sunčane naočale koje rijetko skida.

Galerija


Jedna od najpoznatijih modnih novinarki i urednica na svijetu, slavna Anna Wintour, koja se posljednjih 30 godina nalazi na čelu magazina Vogue, poznata je po rijetkim intervujima na koje pristaje.

Vezani članci Meghan Markle (Foto: Profimedia) Novi potez dovitljive Meghan: Pronašla je način da zaobiđe kraljevska pravila i napravi po svome Anna Wintour (Foto: Getty Images) Zbilja neuobičajen prizor: Najmoćniju ženu svjetske modne scene snimili bez njezina zaštitnog znaka

Jedan od posljednjih je ona koji je dala za CNN u kojem modna ikona, čiji su zaštitni crne naočale bez kojih je gotovo nikad ne viđamo u javnosti, otkrila zašto je tome tako.

"Pomažu mi kada sam umorna ili pospana, a možda su postale i dio onoga što ja jesam, moje osobnosti. Danas sam ih stvarno trebala", objasnila je Anna i dodala kako su nevjerojatno korisne za izbjegavanje ljudi i neotkrivanje svojih misli.

"No sada ću biti brutalno iskrena, bila sam poprilično bolesna cijeli tjedan. I uz to, imala sam operaciju oka. To su razlozi zbog kojih ih danas nosim", priznala je 69-godišnja urednica.

Anna je poznata po čuvanju svog privatnog života daleko od očiju javnosti, nema privatne profile na društvenim mrežama, a medije ostavlja nagađanju i pukim glasinama koji kruže o njoj u svijetu mode. 

Plavokosi ljepotan kojeg opsjedaju paparazzi i žene slavi rođendan, evo zbog čega je toliko obožavan