Travanjski 'Vogue'

Konačno progovorila o kontroverznoj naslovnici koja je podigla prašinu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Slavna urednica odlučila je travanjsku naslovnicu prestižnog časopisa posvetiti reality paru te je tako izazvala pravu buru u javnosti!

Glavna urednica američkog izdanja 'Voguea Anna Wintour konačno je odlučila progovoriti o kontroverznoj naslovnici 'Voguea' na kojoj su joj pozirali Kim Kardashian i Kanye West.

Pogledaj i ovo Bianca Censori zašto si ovo dopušta? I dok smo mislili da su badići samo za plažu, žena za koju su svi već mjesecima veoma zabrinuti pokazala je suprotno!

Odbila poziv na najiščekivanije vjenčanje godine!

Kim, koja je nedavno šokirala svijet pozirajući gola za naslovnicu Paper magazina, pozirala je na naslovnici prestižnog modnog časopisa u travnju ove godine. Iako su mnogi smatrali da Kim nije 'dostojna' naslovnice, Wintour je ipak popustila i odabrala baš njih.
'Uvjerena sam da ako se samo bavimo stvarima koje imaju ukusa i ako na naslovnice stavljamo samo odmjerene ljude, onda bi magazin bio dosadan', rekla je Wintour te otkrila kako su medijski natpisi da ju je Kanye preklinjao da odabere Kim za naslovnicu - netočni.

Još je dodala da joj nikada nije bila namjera zadovoljiti bilo čiji ukus. 'Kad sam postala urednica, na naslovnicu sam stavila Madonnu. To je i tada izazvalo dosta reakcija', rekla je.

 

This is such a dream come true!!! Thank you @VogueMagazine for this cover! O M GGGGGG!!! I can't even breath!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene