Naljutila se

Ovo je sve promijenilo – 'To jednostavno nije prikladno'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Anna Wintour promijenila mišljenje o djeci na revijama nakon protekle revije.

Prije nekoliko dana na Fashion Weeku u New Yorku Kanye West predstavio je svoju Adidas kolekciju, a iz prvog su ga reda bodrile kći North West i supruga Kim Kardashina. Kraj njih je sjedila i glavna urednica američkog izdanja časopisa Vogue Anna Wintour koja je nakon te revije navodno promijenila mišljenje o djeci na takvim događajima.

Pogledaj i ovo Bianca Censori i Kanye West opet sablaznila slučajne prolaznike U potpuno prozirnoj haljini ovaj put nije ni pokušala sakriti izložene dijelove tijela, bljeskovi aparata otkrili su baš sve!

Razlog tome je upravo uplakana North koja je iznervirala Annu Wintour , a kamere su naravno zabilježile i njezinu reakciju.

Anna Wintour čini se ne voli dječji plač, pa makar to bila i slavna North West.

'Anna misli da nije prikladno djecu voditi na revije. Glasna glazba, jaka svjetla, bljeskovi kamera i fotoaparata te svi ti ljudi, sve je to previše za dijete', rekao je izvor za Mirror.
Dodao je da je dovođenje North na reviju rezultiralo time da su svi gledali i komentirali nju, umjesto reviju i kreacije.

'Kim i Kanye svugdje vode North sa sobom kao modni dodatak. Korištenje djevojčice za stvaranje publiciteta je tužno i jadno. Neka ostave kćer kod kuće i puste ju da bude dijete', rekao je izvor.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene