Anna Wintour i Shelby Bryan vjenčali su se 2004. godine na tajnoj ceremoniji, a njihov brak, koji je od 2013. na klimavim nogama, navodno se službeno raspao.

Galerija


Anna Wintour (70) i njezin suprug Shelby Bryan (76) navodno su se rastali nakon 16 godina braka. Veza između glavne urednice časopisa Vogue i investitora na klimavim je nogama još od 2013. godine, a Page Six javlja kako je još odonda par jako rijetko u javnost izlazio zajedno.

Vezani članci Leon Dame (Foto: Instagram) Uznemirujući hod modela na pisti postao viralni hit, odobrila ga i žena koje se modni svijet boji Meghan Markle (Foto: Profimedia) Novi potez dovitljive Meghan: Pronašla je način da zaobiđe kraljevska pravila i napravi po svome

Wintour i Bryan počeli su se viđati 1999. godine, a njihova je romansa pokrenula lavinu glasina među elitnim društvom u New Yorku. Naime, Bryan je zbog Wintour ostavio svoju suprugu, a njihova je veza bila glavna tema tabloida u to vrijeme. Malo prije nego što se našla u zagrljaju američkog investitora, Anna Wintour rastala se od bivšeg supruga, psihijatra Davida Shaffera, s kojim ima dvoje djece.

S Bryanom je pred oltar išla 2004. godine, a vjenčali su se na ceremoniji koja je bila obavijena velom tajne.

Publicisti Anne Wintour medijima nisu htjeli otkriti ništa vezano za navodni razvod od supruga, a glavna urednica jednog od naprestižnijih modnih časopisa na svijetu ove godine imala je brojne komplikacije u vezi sa svojim medijskim carstvom. Njezina izdanja optuživali su za rasizam, a protiv nje su govorili brojni njezini bivši suradnici.

Slavi je rekla zbogom prije 20 godina, pa je ljudi na ulici danas više i ne prepoznaju, zaboravili su na nju