Anna Kournikova i Enrique Iglesias navodno čekaju treće dijete.

Galerija


Bivša tenisačica Anna Kournikova čeka treće dijete s dugogodišnjim partnerom i ocem svojih blizanaca, pjevačem Enriqueom Iglesiasom, prenose strani mediji.

Par zasad nije potvrdio sretnu vijest ali fotografije objavljene u španjolskom magazinu Hola! prikazuju ih snimljene na jednom brodu u Miamiju dok se Anni vidi poveći trudnički trbuh.

Čuvanje trudnoće u tajnosti i daleko od očiju javnosti za ovaj par nije nikakva novost, obzirom da su i vijest kako čekaju blizance tajili sve do trenutka nakon što su već bili rođeni 2017. godine.

"To je jedan on najboljih osjećaja na svijetu. I puno sam odgovorniji, vozim sporije, razmislim o nekim stvarima prije nego ih stvarno učinim", izjavio je jednom prilikom latino pjevač kojeg žene diljem svijeta obožavaju.

Anna i Enrique vezu se započeli 2001. godine nakon što su se upoznali na snimanju spota za njegovu pjesmu "Escape". Svoju privatnost čuvaju daleko od medija i javnosti, uključujući i ljubavnu vezu, tek ponekad objave neku snimku djece na profilima na Instagramu.

Šuškalo se i kako im je blizance rodila surogat majka, no Anna je fotografijom na kojoj pozira s trudničkim trbuščićem to demantirala.

Posljednje fotografije obitelji Bryant slamaju srca, a shrvana Vanessa trudi se biti jaka zbog djevojčica