Anna Faris i Chris Pratt djelovali su kako jako zaljubljen i skladan par. Ipak, odlučili su se nedavno rastati nakon osam godina braka.


Poznati holivudski par Anna Faris i Chris Pratt šokirali su obožavatelje i prijatelje objavom da se razvode nakon osam godina braka. Nije razvod šokantna stvar, no Anna i Chris djelovali su jako sretno, zaljubljeno i posvećeno. Nakon što je objavila razvod, glumica je otvoreno progovorila i o razlozima razvoda. Progovorila je o ljubavi, a u sklopu teme izjavila kako je život prekratak za odnose u kojima se ne osjećate potpuno iskreno.

Vezani članci Katherine Schwarzenegger i Maria Shriver (Foto: Profimedia) Iako ima poznate roditelje, zvijezda je postala tek kad se zaručila za ovog ljepotana Chris Pratt i Katherine Schwarzenegger (Foto: AFP) Ako glumac ne bude dobar prema novoj curi, njezin slavni tata ga može prebiti i to doslovno

OVDJE pročitajte koji to glazbenik čeka dijete s 18 godina mlađom djevojkom.

"Život je prekratak da biste bili u odnosima u kojima se ne osjećate potpuno iskreno te u kojima vam netko ne čuva leđa ili vas uopće ne cijeni", rekla je svojedobno 40-godišnjakinja te potakla nagađanja da se to dogodilo i u njezinu slučaju.

Savjetovala je i da se ne treba bojati neovisnosti ako stvari ne funkcioniraju. Anna i Chris upoznali su se prije deset godina, a od toga su osam proveli u braku. Tijekom zajedničkih godina dobili su i sina Jacka, nad kojim dijele skrbništvo.

 

A post shared by Anna Faris (@annafaris) on