Anka Mrak Taritaš voli jedan detalj i često ga nosi.

Galerija


Anka Mrak Taritaš, čelna žena stranke Glas, jedna je omiljenijih lica u svijetu politike.

Vezani članci Anka Mrak-Taritaš Mrak Taritaš o obnovi Zagreba: "Sastat ću se s premijerom i reći mu da ministar ništa ne radi" Anka Mrak Taritaš i Marko Torjanac Mrak Taritaš predstavila Marka Torjanca kao kandidata za zamjenika gradonačelnice

Iako je teško reći ''omiljena'' jer političari to najčešće nisu, Anku uglavnom opisuju kao ugodnu, dobru sugovornicu i hrabru ženu.

U njezinom svijetu važno je biti autentičan pa će tako Anka za potrebe promocije sebe i stranke, rado govoriti i o privatnom životu, ne odijeva samo sumorne boje unatoč kojem kilogramu viška, a rado nosi i nakit.

A kada smo kod nakita, tu dolazimo do detalja kojeg smo učili na ovoj političarki. Naime, gotovo da u arhivi nema fotografije na kojoj Mrak Taritaš nema naušnice. Različite su u pitanju, no najčešće nosi ''kolut'' naušnice, zlatne i ne predugačke.

Kako ih ne skida s ušiju pomislili smo da joj možda nose sreću, možda vjeruje da s njima ima neku posebnu energiju, a možda je samo ponosna i odvažna i ne želi se utopiti u masi.

 

Karleuša bez imalo šminke: Pogledajte kako je izgubila živce prije deset godina kada su je snimili paparazzi

Otkriveno kako je Emil Tedeschi proslavio momačku prije nego oženi 17 godina stariju bogatašicu

Sjećate se najseksi hrvatske navijačice? Eno je polugole na snijegu! ''Dobit ćeš upalu pluća''

Pogledajte Severinu bez grudnjaka, u samostojećim čarapama i crnim gaćicama