Nezaustavljiva

ONA JE PROMIJENILA pop scenu bivše Jugoslavije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Anja Rupel svakako je jedna od najpopularnijih pjevačica 80-tih, počela je u 'Videosexu', a nastavila uspješnu solo karijeru.

Anja Rupel i Davor Gobac snimili su novu verziju pjesme 'Kako bih volio da si tu' 'Videosexa', kultnog slovenskog benda iz 80-ih koji je bio prepoznatljiv po svom synth-pop zvuku.

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston objavila prigodan video! Jennifer Aniston proslavila je 55. rođendan: Evo kako se jedna od najomiljenijih glumica na svijetu mijenjala kroz godine!

Upravo je u tom bendu Anja Rupel započela svoju glazbenu karijeru. Ovo je singl koji je najavio njen novi album 'Opus' koji je zapravo presjek njene dugogodišnje karijere od 80-ih pa sve do danas, a sadrži još četiri nove pjesme.

Koncertna promocija održana je u Ljubljani gdje je Anja pritom proslavila i svoj 50. rođendan. Tom su prigodom na koncertnoj promociji izvedene pjesme legendarne grupe Videosex; 'Detektivska priča', 'Tko je zgazio gospođu Mjesec', 'Kako bih volio, da si tu' i 'Moja mama'. Ove pjesme nakon toliko godina i dalje zvuče svježe i izvrsno, za mnoge i puno bolje nego originalne verzije, a sve to zahvaljujući sjajnim glazbenicima u Anjinom pratećem sastavu: Mihi Goršeu i Alešu Klinaru na klavijaturama, Dorianu Grandi na bubnjevima, Franciju Zabukovecu na gitari, Mateju Tekavčiču na bas gitari i Darji Drobnič, pratećem vokalu.

Anja Rupel je posegnula za svojim najvećim uspješnicama iz svoje solističke karijere, ali i najnovijim skladbama koje će to tek postati.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene