Sve je šokirala

Anja u opuštenom razgovoru priznala Josipovoj mami: "Ja volim žene, a posebno one starije"

Anja Manojlović (Foto: Nova TV) Anja Manojlović (Foto: Nova TV) Nova TV 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Suzana Dragoslavić (Foto: Nova TV) Suzana Dragoslavić (Foto: Nova TV) Suzana Dragoslavić (Foto: Nova TV) Suzana Dragoslavić (Foto: Nova TV) Suzana Dragoslavić (Foto: Nova TV) Josip Kotlar i Suzana Dragoslavić (Foto: Nova TV) Anja Manojlović (Foto: Nova TV) Anja Manojlović (Foto: Nova TV) Anja Manojlović (Foto: Nova TV) Josip Kotlar (Foto: IN Magazin) +2 Josip Kotlar (Foto: Instagram) Galerija

U showu "Ženim sina?" djevojke su dio vremena provele u iskrenim razgovorima s majkama kandiata čija srca pokušavaju osvojiti.

Atmosera u showu "Ženim sina?" iz dana u dan postaje sve uzbudljivija i napetija, djevojaka je sve manje, a one koje ostaju svojim čarima i raznim taktikama pokušavaju osvojiti kandidate i njihove majke. Nekima to polazi više za rukom, nekima manje, a neke djevojke pak svojim priznanjima uspijevaju šokirati.

Pogledaj i ovo Natali Lauc (Foto: Nova TV) Je li se isplatilo? Fatalna Natali uspjela je natjerati Josipa da ju sam čeka u kapelici dok se preznojava i grči

To je upravo učinila Anja, koja pokušava osvojiti srce Josipa Kotlara, ali i njegove majke Suzane, koja ju je u jednom trenutku čak pitala je li u show došla zbog njezina sina ili nje same. Naime, Anja je otvoreno priznala da je u otvorenoj vezi već dugo, ali i da ima biseksualne sklonosti.

"Moje seksualno opredjeljenje je biseksualka. Ja volim i žene, ali ne i na emotivnom planu, nego fizički. Vjerujte mi da je puno žena kao i ja. I da vam kažem, volim starije žene", izjavila je Anja.

Time je šokirala Suzanu, koja je u jednom trenutku ostala šokirana pa je u čudu morala skinuti i sunčane naočale.

"Mislila sam da se šali, bio mi je to mali šok, moram priznati. Čovjek se tako rodi, da je neprirodno, neprirodno je", zaključila je Suzana i u jednom trenutku upitala Anju je li ona došla u show zbog Josipa ili nje.

Za Anju, kako je sama rekla, sve su opcije otvorene i ona ne bježi od ničega.

Kako je protekao taj, ali i svi ostali razgovori, druženja i spojevi, pogledajte u našem showu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene