U showu "Ženim sina?" djevojke su dio vremena provele u iskrenim razgovorima s majkama kandiata čija srca pokušavaju osvojiti.

Galerija


Atmosera u showu "Ženim sina?" iz dana u dan postaje sve uzbudljivija i napetija, djevojaka je sve manje, a one koje ostaju svojim čarima i raznim taktikama pokušavaju osvojiti kandidate i njihove majke. Nekima to polazi više za rukom, nekima manje, a neke djevojke pak svojim priznanjima uspijevaju šokirati.

Vezani članci Ženim sina (Foto: Nova TV) Velika završnica showa ''Ženim sina?'' donijela je konačne odgovore, ali i neočekivane obrate Natali Lauc (Foto: Nova TV) Fatalna Natali uspjela je natjerati Josipa da ju sam čeka u kapelici dok se preznojava i grči

To je upravo učinila Anja, koja pokušava osvojiti srce Josipa Kotlara, ali i njegove majke Suzane, koja ju je u jednom trenutku čak pitala je li u show došla zbog njezina sina ili nje same. Naime, Anja je otvoreno priznala da je u otvorenoj vezi već dugo, ali i da ima biseksualne sklonosti.

"Moje seksualno opredjeljenje je biseksualka. Ja volim i žene, ali ne i na emotivnom planu, nego fizički. Vjerujte mi da je puno žena kao i ja. I da vam kažem, volim starije žene", izjavila je Anja.

Time je šokirala Suzanu, koja je u jednom trenutku ostala šokirana pa je u čudu morala skinuti i sunčane naočale.

"Mislila sam da se šali, bio mi je to mali šok, moram priznati. Čovjek se tako rodi, da je neprirodno, neprirodno je", zaključila je Suzana i u jednom trenutku upitala Anju je li ona došla u show zbog Josipa ili nje.

Za Anju, kako je sama rekla, sve su opcije otvorene i ona ne bježi od ničega.

Kako je protekao taj, ali i svi ostali razgovori, druženja i spojevi, pogledajte u našem showu.