Od 29. listopada, Anja Alavanja opet će biti u programu najgledanije televizije.


Jedinstvena savjetodavna emisija "Zdravlje na kvadrat" od 29. listopada donosi brojne teme iz zdravstva, medicine, načina življenja, prehrane, navika i raznih drugih aspekta življenja. Voditeljica dinamične i zabavne lifestyle emisije je Anja Alavanja koja će gledatelje jednom tjedno voditi kroz niz različitih tema iz područja zdravlja.

Vezani članci Boris Rogoznica, Anja Alavanja (FOTO: Privatni album) Kako se Boris Rogoznica našao u zagrljaju s Anjom Alavanjom? Otkrivamo što se dogodilo! Slika nije dostupna ANJA SE PRISJETILA SUPERNOVE "Nisam se čak ni sama prijavila"

Emisija nam između ostalog otkriva i kako neke poznate osobe razmišljaju o zdravlju, kakav je njihov životni stil, putuju li puno, da li se fizički iscrpljuju, imaju li kakve tegobe, alergije ili neke druge zdravstvene probleme. Rubrika "Zdravlje s poznatima" donosi brojne korisne liječničke savjete, pa tako gledatelji imaju priliku saznati neke nove načine, metode kojima će održavati svoje zdravlje i brinuti o sebi. Emisija također obrađuje i niz ozbiljnih tema iz područja zdravstvene skrbi u rubrici "Zdravstvena iskaznica".

Zdrava prehrana je pola zdravlja tako da korisne savjete saznajemo iz rubrike "Kuhamo zdravo", a "Vježbom do savršenstva" ulazimo u svijet treninga, tretmana, i otkrivamo sve načine kako adekvatno paziti na svoje tijelo, te postati i ostati u kondiciji.

Gošća prve emisije "Zdravlje na kvadrat" koju gledatelji imaju priliku pogledati ove nedjelje je pjevačica Danijela Martinović s kojom je ekipa provela jedan cijeli dan te provjerila kako se hrani, trenira, čim održava zdravlje i vitalnost unatoč poslu kojim se bavi. Emisija otkriva koje vježbe raditi za ravan trbuh, a ekipa emisije "Zdravlje na kvadrat" provjerila je i kuhinju vegana. Nutricionist će gledateljima savjetovati što sve treba obuhvatiti jedan zdravi obrok.

O svojoj voditeljskoj ulozi u emisiji "Zdravlje na kvadrat", Anja kaže: "Nakon showbiza i sporta, raduje me rad na projektu koji obrađuje temu zdravlja. Naime, s godinama i proširenjem obitelji, sve više pažnje posvećujem zdravom načinu života. Redovito vježbam, pazim na ispravnu prehranu, puno i čitam o zdravlju; psihičkom i fizičkom, tako da me iznimno veseli rad na emisiji koja će na zanimljiv način gledatelje educirati o najvažnijoj mogućoj temi".