Samo veselo!

Anja Alavanja objavila snimke s vjenčanja i pokazala dio atmosfere, otkrila je i koju pjesmu su odabrali za prvi ples

Anja Alavanja (FOTO: Instagram) Anja Alavanja (FOTO: Instagram) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Anja Alavanja (FOTO: Instagram) +0 Anja Alavanja (FOTO: Instagram) Galerija

Anja Alavanja i Vedran Viljevac pred oltar su stali proteklog vikenda, a voditeljica je sada pokazala i djelić atmosfere na svom Instagramu.

Novinarka i televizijska voditeljica Anja Alavanja udala se proteklog vikenda za svog partnera, ekonomista i nogometnog trenera Vedrana Viljevca, a sada je na svom Instagramu podijelila i djelić atmosfere sa svadbe.

Pogledaj i ovo Anja Alavanja (FOTO: Instagram) "Ženo zgodna!" Devet mjeseci nakon trećeg poroda naša voditeljica izgleda kao da nikad nije rodila, u badiću je zasjenila i poznatu znamenitost!

Na storyjima je otkrila kako se pripremala, što je radila prije nego što je ušla u crkvu, a otkrila je i kako je sve izgledalo te što je razmišljala. Humorističnim komentarima je dala do znanja da je bila malo pod stresom, no snimke prvog plesa i atmosfere kasnije dale su do znanja da su se svi dobro zabavili. Anja i Vedran prvi su ples otplesali uz ritam pjesme "Provaj" koju originalno izvode Lvky i Oliver Dragojević.

Alavanja je na svoj veliki dan zablistala u vjenčanici s dugim velom u kosi, a Vedran je na sebi imao tamnoplavo elegantno odijelo s kravatom.

Anja i Vedran su u travnju ove godine dobili sina Dana, a sretnu je vijest tada podijelila na društvenim mrežama.

"Urbi et orbi: novi frajer je u gradu! Stigao je malo ranije, baš u pravo vrijeme. Jako je malen i jako glasan, i već je zamijenio noć za dan. Voljet ćemo ga svejedno najviše na svijetu. I da ne razočaram svog prijatelja, koji se voli rugati entuzijastičnim objavama friških roditelja: dug je 50 cm, težak 3150 grama", napisala je tada voditeljica pored fotki na kojima je pozirala s novorođenim sinčićem u naručju uz koju je dodala i hešteg "treće pa muško".

Anja je vezu s Vedranom započela nakon razvoda od glazbenika Željka Romca s kojim ima dva sina, a vijest o trećoj trudnoći uspješno je skrivala nekoliko mjeseci.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Čolić nastupa pred publikom(Foto: Dnevnik.hr) Zdravko Čolić (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Zdravko Čolić (Foto: PR) +0 Zdravko Čolić (Foto: PR) Celebrity Zdravko Čolić iznenadio sve priznanjem da je ljubovao s članicom nekad najpopularnije grupe na svijetu

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Lea Michele i Cory Monteith (Foto: AFP) Lea Michele i Cory Monteith (Foto: AFP) Lea Michele i Zandy Reich (Foto: Instagram) Lea Michele i Zandy Reich (Foto: Instagram) +3 Lea Michele (Foto: Instagram) Zanimljivosti Planirali su obitelj, a onda je uslijedio šok: Njegovo tijelo pronašli su u hotelskoj sobi, nije uspio riješiti problem s kojim se borio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene