Anja Alavanja mnoge je nasmijala svojim statusom.

Galerija


Anja Alavanja, baš poput većine, uživa u ovom blagdanskom periodu, no ne i njezin suprug Željko. Naime, dok ona strpljivo uživa na svakom adventskom koraku, njezin Žac, kako ga ona zove, nema potrebu ulaziti među blagdanske gužve.

Vezani članci Prvi reality show - 1 Prisjetili smo se prvih reality showova u Hrvatskoj: Gdje su danas natjecatelji koji su bježali od obožavatelja? Anja Alavanja "Story Super Nova" promijenio joj je život: Obožavatelji su nekada trčali za njom ulicama i pratili ju u stopu

Upravo to Anja razumije i stoga je poslala jasnu poruku svim ženama koje vole nekada malo gnjaviti svoje muškarce i tjerati ih da odlaze na Advent. Ona je naime našla recept za mir u kući, ali otkrila i tajnu svoje dugogodišnje ljubavi.

''Čitam neko istraživanje... Dva tjedna prije Božića je vrijeme kada najviše parova prekida. Kad uđem u adventsku gužvu, potpuno mi je jasno zašto je tome tako. Ne znam za druge žene, ali ja bih htjela sve vidjeti, isprobati svu hvaljenu hranu iz kućica, fotkati se kraj svake magične dekoracije, i na kraju reći da bi bilo dobro još vidjeti i advent u Maksimiru. Nije mi problem ni stajati duuugo u redu da bi klizala s klincima. Zato moj muž misli, ako je vidio lampice vozeći se zelenim valom, da je vidio sve. Zato, poruka; ne maltretirajte svoje grinčeve ako ne uživaju u predbožićnoj strci, da ne bi pukli kao fritula, bili ljuti kao adventska debrecinka... Zato je, uz sinove, ovaj sa slike, moj jedini adventski muškarac'', napisala je Anja na svojem Instagram profilu i zaradila brojne lajkove muškaraca, ali i žena.

I ovo se događa u crkvi: Nevjerojatna izvedba od koje biste se mogli naježiti, širi se internetom

Domaća voditeljica podijelila nikad viđene fotografije vjenčanja i priznala: "Skoro smo odustali od nauma, ali..."