Blista u trudnoći!

Nakon što je pet mjeseci skrivala da čeka bebu s novim dečkom, naša voditeljica sada je pokazala trudnički trbuh

Anja Alavanja (FOTO: Instagram) Anja Alavanja (FOTO: Instagram) 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Anja Alavanja (FOTO: Instagram) Anja Alavanja (FOTO: Instagram) Anja Alavanja (FOTO: Instagram) Anja Alavanja (FOTO: Instagram) Anja Alavanja (Foto: Instagram) Anja Alavanja (Foto: Instagram) Anja Alavanja (Foto: Instagram) Anja Alavanja +0 Anja Alavanja Galerija

Anja Alavanja je na Instagramu pokazala trudnički trbuh i oduševila pratitelje svojim izgledom u trudnoći.

Voditeljica Anja Alavanja (38) prošlog tjedna otkrila je da je u vezi s nogometnim trenerom Vedranom Viljevcem (34) s kojim čeka bebu, a sada je pokazala i kako izgleda u trudnoći.

Pogledaj i ovo Anja Alavanja svaka čast! Naša voditeljica u zanimljivom badiću dva mjeseca nakon poroda pozirala sa sinčićem, odala što je za nju jedan od najvećih izazova

Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj je pokazala trudnički trbuh i izazvala oduševljenje pratitelja koji su joj pisali da je zgodna i da blista u trudnoći. Još jednu fotku na kojoj joj se vidi trbuh objavila je i u svojim Instagram Storyjima.

Anja je čak pet mjeseci od javnosti uspješno skrivala da je trudna, a otkrila je i da će roditi sina, dok s bivšim suprugom, glazbenikom Željkom Romcem (53) već ima dvojicu sinova, Jakova i Ivora.

"Malo sam se nadala curici, no bit će opet dečko", priznala nam je voditeljica kada se doznalo da je trudna, no dodala je i kako je, iako se tome sada nije nadala, presretna zbog trudnoće. Otkrila je i kako se njezini sinovi vesele novom braci.

Anja je ispričala i jesu li ona i partner Vedran odlučili kako će nazvati sina.

"Odlučili smo se za ime, skoro iz prve. Nisam htjela da bude preučestalo, ali opet da bude jednostavno. Ali još neću otkriti...", rekla je Alavanja za Story.

Podsjetimo, Anja se 2011. godine udala za Romca, a ovog siječnja otkrila je da već godinu dana nisu u braku, ali i da su nakon razvoda ostali u dobrim odnosima te da zajedno brinu o djeci.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Suri Cruise slavi 13. rođendan (Foto: Profimedia) Suri Cruise s majkom Katie Holmes i prijateljicama (Foto: Profimedia) Suri Cruise slavi 13. rođendan (Foto: Profimedia) Suri Cruise slavi 13. rođendan (Foto: Profimedia) +4 Suri Cruise (Foto: Profimedia) Celebrity I dalje se ne viđa s tatom zbog njegove kontroverzne vjere, a sve više sliči na svoju prelijepu majku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene