Anja Alavanja je na Instagramu pokazala trudnički trbuh i oduševila pratitelje svojim izgledom u trudnoći.

Galerija


Voditeljica Anja Alavanja (38) prošlog tjedna otkrila je da je u vezi s nogometnim trenerom Vedranom Viljevcem (34) s kojim čeka bebu, a sada je pokazala i kako izgleda u trudnoći.

Vezani članci Anja Alavanja Anja Alavanja objavila da je rodila i podijelila preslatke fotke sa svojim trećim sinom: "Novi frajer je u gradu" Duje Ćaleta-Car i Adriana Đurđević Adriana Đurđević prvi put pokazala trudnički trbuh na romantičnim fotografijama sa zaručnikom Dujom Ćaleta-Carom

Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj je pokazala trudnički trbuh i izazvala oduševljenje pratitelja koji su joj pisali da je zgodna i da blista u trudnoći. Još jednu fotku na kojoj joj se vidi trbuh objavila je i u svojim Instagram Storyjima.

Anja je čak pet mjeseci od javnosti uspješno skrivala da je trudna, a otkrila je i da će roditi sina, dok s bivšim suprugom, glazbenikom Željkom Romcem (53) već ima dvojicu sinova, Jakova i Ivora.

"Malo sam se nadala curici, no bit će opet dečko", priznala nam je voditeljica kada se doznalo da je trudna, no dodala je i kako je, iako se tome sada nije nadala, presretna zbog trudnoće. Otkrila je i kako se njezini sinovi vesele novom braci.

Anja je ispričala i jesu li ona i partner Vedran odlučili kako će nazvati sina.

"Odlučili smo se za ime, skoro iz prve. Nisam htjela da bude preučestalo, ali opet da bude jednostavno. Ali još neću otkriti...", rekla je Alavanja za Story.

Podsjetimo, Anja se 2011. godine udala za Romca, a ovog siječnja otkrila je da već godinu dana nisu u braku, ali i da su nakon razvoda ostali u dobrim odnosima te da zajedno brinu o djeci.

Odnos Melanije i Trumpa svima je pomalo bizaran, ali sad je konačno otkrivena prava istina u koju će mnogi teško povjerovati

I dalje se ne viđa s tatom zbog njegove kontroverzne vjere, a sve više sliči na svoju prelijepu majku