Anja Alavanja otkrila je kako je započela televizijsku karijeru.

Galerija


Anja Alavanja već je više od petnaest godina televizijska voditeljica, ali susret s televizijom počeo je puno ranije, još dok je bila maloljetna.

Vezani članci Anja Alavanja Naša voditeljica ponovno ljubi, a otkrila je i još jednu predivnu vijest: "To može značiti samo jedno - sreću i ljubav" Anja Alavanja i Željko Romac Naša voditeljica tek je sada potvrdila da se rastala prije godinu dana: ''Nisam se imala potrebu oglašavati''

Naime, Anja je prvi put progovorila o svojem iskustvu kada je prvi put stala pred kamere. Iako njezin post na Instagramu na prvu djeluje zastrašujuće, zapravo i nije tako. Riječ je bila o edukativnoj priči, no Anja je toliko uvjerljivo odglumila svoju ulogu da su mnogi očito krivo shvatili poruku. Anja je priču objavila uz fotografiju iz kockarnice.

''Ne volim kockarnice, ali je izazovno pozirati u poročnom okruženju. S porocima sam i započela televizijski posao. Sa 16 godina pozvana sam na kasting na kojem sam se, onako plava, kovrčava i plaha, osjećala kao crna ovca. Naime, tražila se uloga maloljetne narkomanke. I pogodite koga je redatelj Lukas Nola odabrao? Mene! Kampanja se zvala "Roditelji, znate li gdje su vaša djeca", honorar je bio sto eurića. I tako sam se iz štreberice pretvorila u delinkventicu. Reklama je bila toliko uvjerljiva da su moji roditelji primali sažalne pozive poznanika. Zapis postoji još samo na videokaseti. Eto, koliko sam stara'', otkrila je voditeljica Anja Alavanja.

Ovo su najseksi selfiji na svijetu: Ona je majka, ima tek 24 godina, a fotke su joj vruće kao kalorifer

Sandra se sinoć pretvorila u čudo. Dubokim dekolteom i prorezom ukrala svu pažnju i mamila muške uzdahe

Vidno potreseni Saša raspričao se o Editi: ''Ta tragedija zavila me u crno''