Anita Dujić i njezin dečko Duncan Broadfoot stanuju u Zagrebu, a manekenka ističe da je sretna što im je dom ostao čitav nakon potresa.

Galerija


Dekoraterka setova i manekenka Anita Dujić (35) otkrila je na Instagramu kako joj je u ponedjeljak navečer svratila policija. 

Vezani članci Koronavirus, ilustracija Gdje je pamet? Zaraženi 37-godišnjak prekršio izolaciju i otišao u posjet - roditeljima Policija, ilustracija Zaražen sjeo u auto pa se vozio Požegom sve dok ga policija nije zaustavila

"Upravo nam je murja pokucala na vrata. Provjeravaju da li je Dunc doma i u samoizolaciji. Bili su jako simpa. Bravo dečki, tako se to radi. Mi smo neizmjerno sretni i zahvalni da nam je dom ostao čitav, ne mrdamo nikud", napisala je Anita i poručila svima da ostanu doma te budu odgovorni. 

Naime, Anitin dečko, škotski menadžer Duncan Broadfoot u subotu je došao iz Londona u Zagreb i određena mu je mjera samoizolacije. Ipak, neke njezine pratitelje je zabrinulo što je Duncan u samoizolaciji s njom i njihovom kćeri Lily. 

"Nažalost nema gdje drugo biti, ali zato smo svi troje u strogoj izolaciji", odgovorila je Anita. 

Godine su samo broj: Bivša manekenka u 52. godini golišavom fotografijom ostavila obožavatelje bez daha