Ponižavajuće i za osudu

Anita Dujić otkrila detalje toksične veze i poslala važnu poruku: "Kako god, nije važno dame moje"

Anita Dujić (Foto: Instagram) Anita Dujić (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Anita Dujić (Foto: Instagram) Anita Dujić (Foto: PR) Anita Dujić i Duncan Broadfoot (Foto: Instagram) +0 Anita Dujić i Duncan Broadfoot (Foto: Instagram) Galerija

Anita Dujić je je na svom Instagramu otkrila detalje toksične veze s bivšim partnerom kojeg nije imenovala, a njezina objava naišle je na brojne poruke podrške, ali i zahvale.

Jedna od naših najljepših manekenki i uspješna dizajnerica nakita Anita Dujić na društvenim je mrežama objavila hrabri status u kojem je odlučila progovoriti o odnosu s jednim od bivših partnera kojeg nije imenovala, ali je dala savjet svim ženama i djevojkama koje su se našle u istoj ili sličnoj situaciji kao ona sama.

Pogledaj i ovo Anita Dujić javio joj se i frano ridjan Naša bivša manekenka podijelila potresne prizore s hrvatskog otočića: "Svaki put me boli srce kad dođem i vidim što je učinjeno"

"Imala sam vam ja tako jednog bivšeg kojemu nikad ništa nije valjalo. Noge su ti štrkljave, guzica bi ti mogla biti čvršća, premršava si, kako se to oblačiš, bla, bla... I tako po cijele dane. Svaki put kad bih jela tjesteninu koju obožavam rekao bi: ceeeluuulit! U jednom trenu sam mu i povjerovala, te shvatila da sve više i više tonem. Sve dok se jednog dana nisam trgnula, izronila na površinu, ugledala napokon sunce i prodisala punim plućima. Opet svoja. Opet ja. S celulitom ili bez, mršava, punašnija, s guzicom, bez guzice... Kako god, nije važno dame moje. Važno je da se volite točno onakvi kakvi ste, ni više ni manje. Ukoliko namirišete nekog toksičnog u svojoj blizini okrenite se odmah na peti i ne osvrćite se više nikad, ali nikad, jer život je samo jedan i proleti. Šteta ga je tratiti na pogrešne ljude. Cheers", napisala je Anita na svom profilu na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝔸𝕟𝕚𝕥𝕒 • 𝔻𝕦𝕛𝕚𝕔 (@anita__dujic)

U komentarima su joj se u kratkom vremenu javile brojne pratiteljice i pohvalile njezin taj njezin potez, neke joj i zahvalile.

"Ti si posebno prekrasna", "Hvala ti za ovaj post, treba nam svima push prema naprijed", "Bravo!!! Sve smo to prosle i nadam se puno naučile", "Zameo ga ego. Zameli ga vlastiti bijesovi", "I dalje najljepša Hrvatica", "Predivno napisano", "Savršeno rečeno", "Bravo", dio je komentara koje je dobila.

Anita je posljednje tri godine u sretnoj vezi s menadžerom iz Škotske Duncanom Broadfootom s kojim je dobila i kćer Lily. Par je jedno vrijeme živio u Londonu, nakon čega su odlučili doći u Hrvatsku.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 7 +0 Nives Celzijus Celebrity Nives Celzijus ovih dana nije lako: "Tužna sam, bespomoćna, želim da su pored mene i da ih imam na oku"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene